ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Андрій Іванчук оглянув оздоблювальні роботи, які проводить у соборі Преображення Христового фонд "Покуття". ФОТО

Як повідомляли, нещодавно народний депутат, засновник благодійного фонду "Покуття" Андрій Іванчук відвідав з робочим візитом Коломийщину.

Народний обранець, зокрема, побував у катедральному  соборі Преображення Христового УГКЦ, що на вул. Театральній.  

Нагадаємо,  благодійний фонд "Покуття" проводить у соборі оздоблювальні роботи каменем.

Крім того, засновник фонду поспілкувався із Владикою Василем Івасюком та духовенством.

З року в рік благодійна організація, створена Андрієм Іванчуком, підтримує святині Покуття. Так наразі за підтримки фонду тривають фасадно-оздоблювальні роботи у Катедральному соборі Преображення Господнього ПЦУ. 

Два роки тому завдяки Андрієві Іванчуку і фонду "Покуття" було врятовано від руйнації найдавніший коломийський храм - церкву Благовіщення.

Крім того, завдяки зусиллям та ініціативі Андрія Іванчука та фонду було збудовано унікальну дзвіницю з карильйоном біля церкви св. Йосафата

Як повідомляли, у рамках робочого візиту народний обранець разом з першою заступницею міністра охорони здоров'я Іриною Садов'як завітав на відкриття амбулаторії в Корничі. Опісля взяли участь у відкритті комп'ютерного томографа у Коломийській ЦРЛ.

Також гості побували на урочистостях до Дня медика в Коломиї і Городенці.

Окрім того, Андрій Іванчук проінспектував спорудження фонтана в Городенці, а також оглянув, як йдуть оздоблювальні роботи біля головних храмів Коломийщини - Собору Преображення Христового УГКЦ та Собору Преображення Господнього ПЦУ.

До теми: У Кафедральному соборі Преображення Господнього ПЦУ в Коломиї тривають ремонтні та оздоблювальні роботи. ФОТО 

 Врятована святиня. У церкві Благовіщення відслужили подячну Літургію.

Читайте також: За сприяння Андрія Іванчука Уряд виділив понад 10 млн грн на капітальний ремонт вул. Шкрумеляка у Коломиї