ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Андрій Іванчук та Ірина Садов'як взяли участь у відкритті комп'ютерного томографа у Коломийській ЦРЛ. ФОТО

Сьогодні, 18 червня, напередодні Дня медика у Коломиї з робочим візитом перебуває народний депутат України, засновник БФ "Покуття" Андрій Іванчук.

Зокрема, у Коломийській ЦРЛ народний обранець разом з першою заступницею міністра охорони здоров'я Іриною Садов'як та головою Івано-Франківської ОДА Андрієм Бойчуком, а також місцевою владою та духівництвом  взяв участь в урочистому відкритті оновленого приймального відділення з комп'ютерним томографом.

На початку до слова запросили міського голову Богдана Станіславського, який наголосив, що тільки спільними зусиллями влади всіх рівнів, народних депутатів можна досягти багато.

Андрій Іванчук у свою чергу привітав медиків з професійним святом і подякував за їхню важку працю під час пандемії.

"Сьогодні ми відкриваємо комп'ютерний томограф - дуже сучасне обладнання, яке надзвичайно потрібне під час коронавірусу. В нас вже є ангіограф. Я дуже дякую всім, хто на ньому працює, хто допомагає людям і ми сьогодні з пані Іриною домовилися, що на наступній нашій зустрічі ми будемо відкривати МРТ".

Зазначимо, останні півтора року пріоритетним завданням благодійного фонду "Покуття" є допомога Прикарпаттю в боротьбі з пандемією. Вже кілька місяців поспіль фонд з ініціативи свого засновника Андрія Іванчука безкоштовно забезпечує медзаклади Прикарпаття рідким киснем. А нещодавно фонд подарував Коломийській ЦРЛ кріогенний газифікатор, який переробляє кисень для лікування хворих на Covid-19.

Крім того, на початку пандемії фонд забезпечив медиків великою партією захисних засобів. Засоби захисту отримали й освітяни Івано-Франківщини.

 Читайте також: За сприяння Андрія Іванчука Уряд виділив понад 10 млн грн на капітальний ремонт вул. Шкрумеляка у Коломиї