ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Андрій Іванчук із робочим візитом відвідав Коломийщину

Як повідомляли, вчора народний депутат України Андрій Іванчук з робочим візитом відвідав Коломийщину, супроводжувала його й перша заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Садов'як.

Спершу народний обранець разом з Іриною Садов'як завітав на відкриття амбулаторії в Корничі

На урочистостях також були присутні представники духівництва та місцевої влади, очільник Прикарпаття Андрій Бойчук.

Як йшлося на відкритті, сучасні амбулаторії дають можливість медикам працювати в комфортних умовах, а пацієнтам отримувати якісні послуги.

Опісля Андрій Іванчук та Ірина Садов'як взяли участь в урочистому відкритті оновленого приймального відділення з комп'ютерним томографом в Коломийській ЦРЛ.

 Андрій Іванчук, зокрема, привітав медиків з професійним святом і подякував за їхню важку працю під час пандемії. А також наголосив, що комп'ютерний томограф - дуже сучасне обладнання, яке надзвичайно потрібне під час коронавірусу. Народний обранець пообіцяв, що наступного разу разом з Іриною Садов'як відкриватимуть у Коломийській ЦРЛ МРТ.

З вітальним словом на відкритті виступили голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук та міський голова Коломиї Богдан Станіславський, який наголосив, що тільки спільними зусиллями влади всіх рівнів, народних депутатів можна досягти багато.

Нагадаємо, нещодавно ЦРЛ отримала в подарунок від Благодійного фонду "Покуття", заснованого Андрієм Іванчукомкріогенний газифікатор, який є надзвичайно необхідним у лікуванні ковіду та інших хворіб, де пацієнти кисневозалежні. 

Наступним пунктом візиту стало святкування Дня медика. Андрій Іванчук та Ірина Садов'як привітали усіх медиків Коломийщини та подякували за їхню невтомну та неоціненну працю. 

Не оминув увагою Андрій Іванчук і медиків Городенківщини й також привітав їх з професійним святом, ще раз підкресливши вагомість медиків у ці нелегкі часи пандемії.

 Після урочистостей Андрій Іванчук поспілкувався з міським очільником Городенки Богданом Кобилянським щодо подальших планів, зокрема реконструкції пішохідної частини в центрі міста.

А ще депутат оглянув проєкт заснованого ним Благодійного фонду "Покуття" - спорудження фонтана. Через пандемію будівництво відтермінували з 2020 на 2021 рік. Роботи вже на фінішній прямій, наразі триває облицювання водограю гранітом.

 Також Андрій Іванчук та голова Коломийської громади Богдан Станіславський оглянули, на якій стадії ремонтні роботи біля двох головних соборів Коломийщини – Собору Преображення УГКЦ та Собору Преображення ПЦУ.

В обох святинях за підтримки фонду "Покуття" триває облицювання цоколя та сходів каменем.

 Як повідомляли, за сприяння народного депутата Андрія Іванчука Уряд виділив понад 10 млн грн на капітальний ремонт вул. Шкрумеляка у Коломиї, яка давно перебуває у жахливому стані. Тут постелять два шари асфальту, облаштують по два боки тротуари, а також кишені для стоянок.

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.