ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Гендиректор Івано-Франківської ЦМКЛ - про допомогу від фонду "Покуття" Андрія Іванчука. ВІДЕО

Як повідомляли, останнім часом у прикарпатських медзакладах склалася скрутна ситуація з поставкою кисню. Тоді з проханням про допомогу керівництво лікарень почало звертатися до Андрія Іванчука, чий фонд вже п'ятий місяць поспіль безкоштовно забезпечує киснем кілька лікарень області. 

Серед медзакладів, які безкоштовно отримують рідкий кисень від фонду "Покуття" - міська клінічна лікарня в Івано-Франківську. Генеральний директор лікарні Тарас Масляк через проблеми з киснем звернувся за допомогою до засновника фонду Андрія Іванчука.

"Стали шукати, хто б нам міг поставляти кисень. Нам порадили сконтактувати з Андрієм Іванчуком, - розповідає медик. - У нашій лікарні було 400 - 450 пацієнтів, нам на добу не вистачало 3 тонни кисню - це дуже багато. І пан Андрій погодився. Низький уклін від тих всіх пацієнтів, які були кисневозалежними, низький уклін від мене, як керівника, від команди лікарів, тому що наші пацієнти, дякуючи вам, - живі...".
Пряма мова у відео.

Як повідомляли, раніше з проханням допомогти з киснем для лікарень обласного центру до Андрія Іванчука звернувся голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків, а також депутатка-мажоритарниця від обласного центру Оксана Савчук.

Додамо, що минулого року Андрій Іванчук  ініціював регулярну поставку безкоштовного медичного кисню, який виготовляє завод «Карпатнафтохім», у три лікарні Прикарпаття - Коломийську, Городенківську та Калуську ЦРЛ. А вже у березні, крім вищезгаданих лікарень, кисень отримали Івано-Франківська обласна клінічна лікарня та Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня.

Вже з перших днів поширення недуги в Україні з ініціативи засновника Андрія Іванчука  фонд «Покуття» спрямував свою діяльність на допомогу області в боротьбі з пандемією. Тоді ж було закуплено 100 000  засобів  захисту для медиків понад 30 медустанов Прикарпаття. Також Андрій Іванчук безкоштовно забезпечив область дезінфікуючим розчином для обробки громадських місць. Крім того, фонд забезпечив прикарпатських вчителів і вихователів  захисними щитками (25 000 штук).

 

До теми: Івано-Франківська ЦМКЛ знайшла надійного постачальника кисню для хворих на Covid-19

Коломийська влада і медики - про кисень від фонду "Покуття" Андрія Іванчука. ВІДЕО

"Це було питання життя людей", - гендиректор обласної лікарні - про кисень від фонду "Покуття" Андрія Іванчука. ВІДЕО

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків - про безкоштовний кисень від фонду “Покуття” Андрія Іванчука. ВІДЕО 

Фонд "Покуття" Андрія Іванчука забезпечує киснем лікарні декількох областей України

Завдяки Андрієві Іванчуку лікарні Хмельниччини отримали довгоочікуваний кисень

Кисню залишилося на пів доби: фонд "Покуття" Іванчука терміново відвантажив 2 тонни кисню для Рожнятівської ЦРЛ

Рік коронавірусу для фонду "Покуття" Андрія Іванчука. ВІДЕО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.