ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Біля Катедрального собору на вул. Театральній тривають оздоблювальні роботи. ФОТО, ВІДЕО

Біля Катедрального собору Преображення Христового на вул. Театральній за підтримки благодійного фонду "Покуття", заснованого Андрієм Іванчуком, тривають ремонтні роботи.

Зокрема, майстри оздоблюють цоколь і сходи каменем, встановлюють балясини і перила.

Як повідомляли, за підтримки фонду також триває реставрація Собору св. Архистратига Михаїла. Зокрема фонд взяв на себе найдороговартіснішу статтю витрат щодо ремонту аварійного валу, який тримає всю площу забудови собору з боку вулиці Криничної. Для цього фонд придбав арматуру різного гатунку на суму понад 100 000 грн. Нагадаємо, у зв’язку з капітальним ремонтом валу з 20 по 22 квітня з 8.00 год. на вул. Криничній буде перекрито рух транспорту.

Також фонд допомагає проводити ремонтні роботи  в Кафедральному соборі Преображення Господнього УПЦ. 

Нагадаємо, з перших днів поширення недуги в Україні  фонд «Покуття» з ініціативи засновника Андрія Іванчука спрямував свою діяльність на допомогу області в боротьбі з пандемією. Так було закуплено 100 000  засобів  захисту для медиків понад 30 медустанов Прикарпаття. Також Андрій Іванчук безкоштовно забезпечив область дезінфікуючим розчином для обробки громадських місць. Крім того, фонд забезпечив прикарпатських вчителів і вихователів  захисними щитками (25 000 штук). 

Крім того, з минулого року лікарні Прикарпаття та інших областей отримують від благодійного фонду "Покуття" Андрія Іванчука рідкий кисень для лікування хворих.

Попри  це вдалося втілити низку інших проєктів - таких як комп’ютеризація шкіл, встановлення дитячих майданчиків, а зараз триває традиційний конкурс світлин біля фонтана.

Читайте також: Рік коронавірусу для фонду "Покуття" Андрія Іванчука. ВІДЕО