ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

БФ "Покуття" продовжує комп'ютеризацію шкіл Коломийщини й Городенківщини. ФОТО

Благодійний фонд «Покуття» поділився новиною про те, що запланована програма комп’ютеризації-2020 відбудеться.

Минулого року сертифікати на комп'ютерні класи отримали 5 шкіл. Це Раківчик і Корнич Коломийського району та Чернятин, Лука і Семаківці Городенківського.

«Ретельно перевіряємо та налаштовуємо всі комп‘ютери, які отримали для шкіл Городенківського та Коломийського районів. Завтра розпочинаємо розвіз техніки по школах, які минулого року отримали сертифікати на комп’ютеризацію 2020», – йдеться на сторінці фонду «Покуття».

Програма комп’ютеризації цьогоріч охопить 6 шкіл (окрім вищезгаданих -  Поточище Городенківського району).

Під час  карантину БФ «Покуття» не припинив свою роботу. З березня по травень діяльність фонду спрямували на допомогу цілій області у боротьбі з коронавірусом. Зокрема прикарпатські медики отримали від БФ «Покуття» 100 000 одиниць захисту (маски, респіратори, захисні костюми, рукавички тощо). Також цілу область забезпечили  розчином для дезінфекції громадських місць.

Через пандемію всі традиційні й заплановані раніше проєкти були переведені в онлайн формат. Це конкурс світлин біля фонтана, а також конкурс малюнків "Великдень очима дітей".

Засновник фонду «Покуття» Андрій Іванчук наголосив, що фонд, як і всі українці, не мають іншого шляху, як повернутись до звичного життя.

Таким чином «Покуття» поетапно втілює  заплановані проєкти: будує фонтан у Городенці, продовжує комп’ютеризацію шкіл тощо.

Читайте також: Благодійному фонду "Покуття" 5 років: комп’ютеризація шкіл

Фонд "Покуття" відзначає перше п’ятиріччя: втілені акції та плани на майбутнє. ФОТО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.