ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Фонд "Покуття" Андрія Іванчука замінив вікна у їдальні військової частини в Корничі. ВІДЕО

Наприкінці року благодійний фонд «Покуття», заснований народним депутатом Андрієм Іванчуком, повністю покрив витрати та організував роботу щодо заміни вікон їдальні військової частини в Корничі.
Днями роботи завершились, а волонтери фонду завітали ще й привітати військових, у яких є малеча, солодощами, повідомляють на сторінці фонду у фейсбук.
До слова, Коломийщина відома двома потужними військовими частинами. Це 10 гірсько-штурмова бригада та військова частина в Корничі.
Андрій Іванчук завжди приділяє увагу військовослужбовцям та підтримує їх.
"Фонд "Покуття" все організував на вищому рівні, - каже військовослужбовець Сергій Крижановський. - Привезли вікна, поставили, все швидко, якісно, за що ми дуже щиро дякуємо".
Як повідомляли раніше, нещодавно 10-та бригада, яка дислокується у Коломиї, також отримала всі необхідні матеріали для облаштування паркану.
Про допомогу військовій частині у Корничі - дивіться у відео.
Крім того, завершилася традиційна акція фонду до свята Миколая, у рамках якої волонтери розвезли 15000 солодких дарунків дошкільнятам, першокласникам, а також сиротинцям, церквам та геріатричним будинкам Коломийщини і Городенківщини. Цього року понад 1000 пакунків з солодощами передали для дітей медичних працівників, які щодня борються з коронавірусною інфекцією. 
Через пандемію левову частку діяльності фонду з ініціативи засновника спрямували на допомогу Прикарпаттю в боротьбі з коронавірусом. Так, було закуплено та передано 100 000  засобів індивідуального захисту (щитки, костюми, рукавиці, маски) для медиків понад 30 медустанов Прикарпаття.
У рамках нещодавньої акції фонд  забезпечив вчителів та вихователів області щитками (25 000 одиниць). Крім того, за сприяння благодійного фонду три лікарні Прикарпаття - Коломийська, Городенківська і Калуська ЦРЛ -  безкоштовно отримують медичний кисень, який виробляє «Карпатнафтохім».
Попри це, вдалося втілити низку запланованих на цей рік проєктів: чотири школи Городенківського району та дві Коломийського отримали комп’ютерні класи; у середмісті Городенки завершено основний етап з будівництва фонтана, відкриття якого через пандемію перенесли на 2021 рік; відбулися всі щорічні акції до Великодня, щоправда, в онлайн форматі.

До теми: БФ "Покуття" передав дарунки дошкільнятам і першокласникам Коломийської громади. ФОТОРЕПОРТАЖ