ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Пакунки з солодощами підготував фонд "Покуття" для дітей Коломийщини та Городенківщини. ВІДЕО

Понад 15000 пакунків із солодощами підготували благодійники фонду «Покуття» для дошкільнят і першокласників Коломийщини та Городенківщини.

Нагадаємо, акцію до свята Миколая фонд "Покуття", заснований народним депутатом Андрієм Іванчуком, проводить уже вшосте.

Цьогоріч навіть пандемія не стала на заваді традиційній акції, розповідає представниця фонду Олена Яремчук. Попри те, що багато сил і ресурсів фонд витратив на допомогу Івано-Франківщині в боротьбі з пандемією, засновник фонду Андрій Іванчук  вирішив не відміняти традиційну акцію до свята Миколая, якої так чекають діти. 

Директорка Коломийського ліцею №9 Ганна Пасічна каже: дітлахи у захваті від акції: "Дуже вдячні благодійному фонду "Покуття", яким опікується Андрій Іванчук і який щороку приносить радість першокласникам".

Нагадаємо, цьогоріч  солодкі дарунки від фонду отримають сиротинці, геріатричні будинки, церкви, а також першокласники і дошкільнята Коломийської, Городенківської, Матеївецької, Нижньовербізької, Печеніжинської, П'ядицької, Коршівської, Гвіздецької, Корницької, Підгайчиківської, Отинійської громад і сіл Коломийщини.

Також солодощі передадуть для дітей медиків ковідних відділень. Крім того, щорічно фонд і його засновник вітають з прийдешніми святами дітей загиблих героїв АТО.

В яких закладах вже встигли побувати помічники святого Миколая - дивіться у сюжеті НТК.

Нагадаємо, від початку карантину фонд зосередив свою діяльність на допомогу  Івано-Франківщині у боротьбі з пандемією. Так у березні доброчинці розвезли засоби захисту медикам Коломиї і Городенки. 

Крім того, було закуплено та передано 100 000  засобів індивідуального захисту (щитки, костюми, рукавиці, маски) для медиків понад 30 медустанов Прикарпаття. Також Андрій Іванчук безкоштовно забезпечив область дезінфікуючим розчином для обробки місць громадського скупчення. А нещодавно фонд  передав 25000 щитків вчителям та вихователям області.

Вчителька у захисному щитку від фонду "Покуття"

До того ж за сприяння фонду три лікарні Прикарпаття - Коломийська, Городенківська і Калуська ЦРЛ -  безкоштовно отримують медичний кисень, який виробляє «Карпатнафтохім», що дозволяє медзакладам економити близько 2 мільйонів гривень на місяць, а зекономлені кошти спрямувати на закупівлю інших необхідних засобів.

До теми: Дошкільнята й першокласники Городенківщини отримали солодощі від фонду "Покуття" Андрія Іванчука

Діти Городенківщини подарували волонтерам фонду "Покуття" пісню про Миколая. ВІДЕО

Отець Ігор Левицький: «Добро робити просто!»

Вихователі та діти Городенківського дитячого садочка "Зірочка" подякували за солодкі пакуночки Благодійному Фонду "Покуття"

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.