ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Діти медичних працівників отримали подарунки від фонду "Покуття" Андрія Іванчука. ФОТО, ВІДЕО

Благодійний фонд "Покуття" і його засновник Андрій Іванчук у рамках традиційної акції до свята Миколая передали понад 1000 солодких подарунків для дітей медиків, які щодня на передовій у боротьбі з коронавірусною інфекцією. 
Зокрема, волонтери відвезли солодощі в:
- Коломийську центральну районну лікарню
  - Коломийську інфекційну 
- обласний госпіталь ветеранів війни, що у Коломиї
- центри первинної медико-санітарної допомоги Коломиї та району
 Медичний директор ЦРЛ  Віктор Бойко подякував благодійникам за чергову допомогу:
А у фонді у свою чергу наголошують, що "у важкому 2020 році це їхні найпозитивніші візити до медичних установ". 
Нагадаємо, в рамках цьогорічної акції до свята Миколая фонд приготував понад 15000 дарунків.
 Їх отримали першокласники і дошкільнята КоломийськоїГороденківської, Матеївецької, Нижньовербізької, Печеніжинської, П'ядицької, Коршівської, Гвіздецької, Корницької, Підгайчиківської, Отинійської громад і сіл Коломийщини, а також місцеві сиротинці, геріатричні будинки, церкви тощо.
Нагадаємо, згадану акцію фонд "Покуття", заснований народним депутатом Андрієм Іванчуком, проводить уже шостий рік поспіль.
Цього року через пандемію левову частку діяльності фонду з ініціативи засновника спрямували на допомогу Прикарпаттю в боротьбі з коронавірусом.

Так, було закуплено та передано 100 000  засобів індивідуального захисту (щитки, костюми, рукавиці, маски) для медиків понад 30 медустанов Прикарпаття.

На початку пандемії Андрій Іванчук безкоштовно забезпечив населені пункти Прикарпаття дезінфікуючим розчином для обробки місць громадського скупчення.

У рамках нещодавньої акції фонд  забезпечив вчителів та вихователів області щитками (25 000 одиниць), які є надійнішими засобами захисту  та рекомендовані до використання МОЗ України. Крім того, за сприяння благодійного фонду «Покуття» три лікарні Прикарпаття - Коломийська, Городенківська і Калуська ЦРЛ -  безкоштовно отримують медичний кисень, який виробляє «Карпатнафтохім».

Попри це, вдалося втілити низку запланованих на цей рік проєктів: чотири школи Городенківського району та дві Коломийського отримали комп’ютерні класи; у середмісті Городенки завершено основний етап з будівництва фонтана, відкриття якого через пандемію перенесли на 2021 рік; відбулися всі щорічні акції до Великодня, щоправда, в онлайн форматі.

Також фонд надав матеріальну допомогу на покращення побутових умов військовій частині в Коломиї.

До теми: БФ "Покуття" передав дарунки дошкільнятам і першокласникам Коломийської громади. ФОТОРЕПОРТАЖ