ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вже цими вихідними на Коломийщину завітає Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній. ПРОГРАМА

Нагадаємо програму візиту:

16 липня

17:00 год. – зустріч Блаженнійшого Митрополита на межі Тернопільської та Івано-Франківської областей (с. Устечко – с. Семаківці).

17 липня

10:00 год. – Митрополит Епіфаній у співслужінні архієреїв та священнослужителів звершить Чин Освячення новозбудованого Храму Святої Рівноапостольної княгині Ольги у селі Мишин, Коломийського району (вул. Січових Стрільців). Після освячення відбудеться Божественна Літургія.

17:00 год. – Предстоятель очолить Панахиду біля скульптурного зображення Патріарха Володимира (Романюка) в місті Косів, вул. Грушевського.

18 липня

9:00 год. – Блаженнійший Митрополит Київський та всієї України Епіфаній, у співслужінні ієрархів Православної Церкви України та духовенства Коломийської Єпархії, очолить святкову Божественну Літургію та здійснить освячення розписів. Кафедрального Собору Преображення Господнього (місто Коломия, вул. Мазепи, 56 а).

Як повідомляли, у катедральному соборі Преображення Господнього ПЦУ в Коломиї завершуються ремонтні роботи, до яких долучився, зокрема, благодійний фонд "Покуття" Андрія Іванчука.  Силами фонду триває оздоблення цоколя каменем та облаштування сходів на подвір’ї храму та сходів у Собор.

Під час нещодавнього робочого візиту на Коломийщину засновник фонду, народний депутат Андрій Іванчук перевірив графік виконуваних фондом робіт, адже дуже важливо, щоб проєкт встигли завершити до візиту предстоятеля Православної церкви України.