ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Багатодітна сім'я з Нижнього Вербіжа отримала від БФ "Покуття" комп'ютер. ВІДЕО

Багатодітна родина з Нижнього Вербіжа перед Різдвяними святами отримала від благодійного фонду "Покуття" комп'ютер.
Сім’я виховує шестеро дітей, четверо з яких - учні. Щороку родина бере участь в різноманітних акціях благодійного фонду «Покуття» з надією виграти техніку.
Тож фонд вирішив підтримати цю велику сім’ю і виділив комплект з вебкамерою та колонками і з вже встановленою операційною системою.
"Радіємо, що відтепер діти зможуть здобувати знання і з допомогою сучасних технологій" - йдеться на сторінці фонду у фейсбук.
Також фонд провів традиційну акцію до свята Миколая, в рамках якої волонтери розвезли 15000 солодких дарунків дошкільнятам, першокласникам, а також сиротинцям, церквам та геріатричним будинкам Коломийщини і Городенківщини. Зокрема, цього року понад 1000 пакунків з солодощами передали для дітей медичних працівників, які щодня борються з коронавірусною інфекцією. 

Минулого року через пандемію левову частку діяльності фонду з ініціативи засновника Андрія Іванчука спрямували на допомогу Прикарпаттю в боротьбі з коронавірусом.

Так, було закуплено та передано 100 000  засобів індивідуального захисту (щитки, костюми, рукавиці, маски) для медиків понад 30 медустанов Прикарпаття.

На початку пандемії Андрій Іванчук безкоштовно забезпечив населені пункти Прикарпаття дезінфікуючим розчином для обробки місць громадського скупчення.

Крім того, фонд  забезпечив вчителів та вихователів області щитками (25 000 одиниць). Також за сприяння благодійного фонду три лікарні Прикарпаття - Коломийська, Городенківська і Калуська ЦРЛ -  безкоштовно отримують медичний кисень, який виробляє «Карпатнафтохім».

Попри це, вдалося втілити низку запланованих на 2020 рік проєктів: чотири школи Городенківського району та дві Коломийського отримали комп’ютерні класи; у середмісті Городенки завершено основний етап з будівництва фонтана, відкриття якого через пандемію перенесли на 2021 рік; відбулися всі щорічні акції до Великодня, щоправда, в онлайн форматі. Також фонд надав допомогу військовим частинам в Коломиї і Корничі.

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.