ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

4 дні залишилося до завершення конкурсу на найкращу назву фонтана в Городенці

Як писало "Дзеркало", у Городенці завершують спорудження фонтана, який містянам пообіцяв подарувати народний депутат, засновник Благодійного фонду "Покуття" Андрій Іванчук. 

Водограй уже оздобили гранітом та відполірували. На черзі - пуско-налагоджувальні роботи й облагородження території навколо фонтана, а саме встановлення бруківки. 

Тим часом 4 дні залишилося до завершення конкурсу на найкращу назву водограю. Свої варіанти  можна пропонувати до 24 липня під дописом на сторінці газети "Край". Найкращу назву шляхом голосування оберуть самі ж городенківці, а її автор отримає цінні подарунки від фонду «Покуття» під час урочистого відкриття, яке відбудеться на День міста 28 серпня.

Нагадаємо, під час нещодавнього робочого візиту Андрій Іванчук оглянув хід робіт у Городенці:

"Минулого року було не до фонтану, - зазначив народний обранець. - Благодійний фонд “Покуття” займався зовсім іншими питаннями, я - іншими. Але роботи йшли, і на сьогоднішній день, я переконаний, до Дня міста Городенка отримає подарунок, який вона чекала 30 років. Це буде візитівка міста".

Нагадаємо, 2016 року Благодійний фонд "Покуття" з ініціативи Андрія Іванчука збудував фонтан у середмісті Коломиї.  Коломийський фонтан назвали "Водограєм любові". У фонді сподіваються, що городенківський водограй, як і коломийський, стане окрасою міста і популярним місцем для дозвілля та фотосесій.

Читайте також: Благодійний фонд "Покуття" Андрія Іванчука  завершив оздоблення цоколя і сходів у соборі ПЦУ в Коломиї. ФОТО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.