ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Городенці готують до запуску фонтан - подарунок від Андрія Іванчука. ФОТО

Як писало "Дзеркало", у Городенці триває спорудження фонтана, який містянам пообіцяв подарувати народний депутат, засновник Благодійного фонду "Покуття" Андрій Іванчук. 
Водограй уже оздобили гранітом та відполірували. На черзі - пуско-налагоджувальні роботи й облагородження території навколо фонтана, а саме встановлення бруківки.
Фонтан стане подарунком Андрія Іванчука з нагоди 30-річчя незалежності України, а урочисте відкриття планується на 28 серпня – саме тоді Городенка святкуватиме День міста і храмове свято. 
Тим часом триває конкурс на найкращу назву водограю. Свої варіанти  можна пропонувати під дописом на сторінці газети "Край". Найкращу назву шляхом голосування оберуть самі ж городенківці, а її автор отримає цінні подарунки від фонду «Покуття» під час урочистого відкриття.

До слова, будівництво городенківського водограю розпочали 2020 року, однак через пандемію проєкт перенесли на рік. Останні півтора року фонд спрямував всі ресурси й зусилля на допомогу області у боротьбі з недугою.

Під час нещодавнього робочого візиту Андрій Іванчук оглянув хід робіт у Городенці:

"Минулого року було не до фонтану, - зазначив народний обранець. - Благодійний фонд “Покуття” займався зовсім іншими питаннями, я - іншими. Але роботи йшли, і на сьогоднішній день, я переконаний, до Дня міста Городенка отримає подарунок, який вона чекала 30 років. Це буде візитівка міста".

Нагадаємо, 2016-го року Коломия отримала у подарунок від Андрія Іванчука фонтан "Водограй любові". З того часу - це улюблене місце відпочинку для дорослих та дітей. Невдовзі два міста Покуття – Коломия й Городенка - матимуть свою візитівку від Андрія Іванчука.

 Як повідомляли, у Коломиї триває капітальний ремонт вул. Шкрумеляка, гроші на який з державного бюджету виділили за сприяння народного депутата Андрія Іванчука. Так, учора майстри постелили чорновий шар асфальту.

Читайте також: Благодійний фонд "Покуття" завершив оздоблення цоколя і сходів у соборі ПЦУ в Коломиї. ФОТО