ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

ВІДЕО. Іванчук про прохання Зеленського допомогти відремонтувати дорогу на окрузі, де обраний представник "Слуги народу"

Народний депутат Андрій Іванчук проінспектував ремонт дороги на вулиці Шевченка у Коломиї. Також він прокоментував прохання президента України Володимира Зеленського відремонтувати дорогу в Космачі, який входить до сусіднього округу, по якому обраний представник партії "Слуга народу".

Кілька днів тому на вулиці Шевченка у Коломиї розпочалися ремонтні роботи, також триває ремонт дороги Городенка-Івано-Франківськ.

Ці два об’єкти втілюються за державні кошти за сприяння Андрія Іванчука.

- Я переконаний, що до зими ці дороги, які мешканці нашого округу очікують дуже багато років, будуть виконані в найкращій якості, - наголосив Андрій Іванчук.

Народний депутат також прокоментував прохання Володимира Зеленського відремонтувати за власний кошт дорогу в Космачі, вартість ремонту якої становить 175 млн грн.

- Я думаю, президент Володимир Зеленський мав на увазі допомогти переможцю від "Слуги народу" на сусідньому виборчому окрузі своїм досвідом: правильно оформити документи, зробити проект і, відповідно, технічну документацію, щоб вирішити проблеми цього округу.

Андрій Іванчук також вважає слушним підняте на зустрічі з главою держави питання про приватно-державне партнерство. Однак, його ще потрібно врегульовувати на державному рівні, додає він.

- Я вважаю, що це – дуже правильна ініціатива президента: залучати український бізнес до вирішення інфраструктурних проблем, - каже народний депутат.

Повний текст пояснення Андрія Іванчука:

"На Коломийсько-Городенківському окрузі тривають ремонтні роботи доріг у Коломиї та Городенці: кілька днів тому розпочався ремонт дороги на вулиці Шевченка і продовжується будівництво «дороги життя», як я її називаю, Городенка – Івано-Франківськ за найсучаснішою технологією.

Щодо прохання Президента України про допомогу відремонтувати дорогу у Космачі, то, думаю, глава держави мав на увазі використати мій досвід і допомогти переможцю від «Слуги народу» на сусідньому виборчому окрузі правильно оформити документи, зробити проект і, відповідно, технічну документацію, щоб вирішити проблеми цього округу.

Також дуже слушно було підняте запитання приватно-державного партнерства, що треба врегульовувати на державному рівні. Я вважаю, що це дуже правильна ініціатива президента України залучати український бізнес до вирішення інфраструктурних проблем".