ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Медики ще трьох районів Прикарпаття отримали засоби захисту від Андрія Іванчука та фонду "Покуття". ФОТО

Ще три райони Івано-Франківщини отримали допомогу від народного депутата України Андрія Іванчука та заснованого ним благодійного фонду «Покуття». Волонтери завезли засоби медичного захисту в Долину, Калуш і Рожнятів.

Медиків забезпечили захисними костюмами, респіраторними масками KN 95, одноразовими масками, щитками та двома видами рукавичок.

Такі вже отримали десять медичних закладів Коломиї, Нижньовербізької та Матеївецької ОТГ, центральні районні лікарні у Рогатині, Галичі, Тлумачі, Городенці, Отинії та міська лікарня у Тисмениці.

Також партію засобів захисту для медичних працівників передали в обласний аптечний склад, звідки їх розподілять між обласним фтизіоцентром та інфекційною лікарнею.

Загалом команда фонду завезе засоби захисту в майже 30 лікарень області. Допомога надійшла від засновника фонду, народного депутата України Андрія Іванчука.

Голова благодійного фонду «Покуття» Уляна Мандрусяк розповідає: "Це - одна з найбільших акцій для підтримки медиків. Андрій Іванчук один з перших почав опікуватися Івано-Франківською областю. Засоби захисту, які ми розвозимо, сертифіковані та дозволені для використання в медичних установах".

Як відомо, внаслідок COVID-19 Прикарпаття постраждало чи не найбільше в країні. Тому народний депутат України Андрій Іванчук ще на початку пандемії спрямував діяльність благодійного фонду «Покуття» на допомогу цілій Івано-Франківщині, а не лише Коломийсько-Городенківському округу. У перші дні карантину Андрій Іванчук разом з благодійним фондом «Покуття» забезпечив  респіраторними масками Коломийсько-Городенківський округ, а також всі райони Івано-Франківської області й окремо Коломийщину та Городенківщину - засобами для дезінфекції громадських місць

 

 

До теми: Лікар-інтерн Коломийської ЦРЛ приміряє захисний костюм, наданий Андрієм Іванчуком та фондом "Покуття". ВІДЕО

Засоби захисту для прикарпатських медиків передав Андрій Іванчук разом з фондом "Покуття". ВІДЕО

Андрій Іванчук та БФ "Покуття" забезпечили медиків Городенківщини медичними засобами захисту. ФОТО