ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Фонд "Покуття" до свята Покрови і Дня захисника України привітав військових і ветеранів

 Благодійний фонд "Покуття"  з нагоди Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці привітав військових і ветеранів. 

Так, напередодні свят військова частина у Коломиї отримала від фонду допомогу - матеріали для облаштування зовнішнього паркана. З таким проханням до засновника фонду Андрія Іванчука звернувся новопризначений командир бригади В’ячеслав Котлик.

А 14 жовтня голова фонду Уляна Мандрусяк привітала від імені фонду та Андрія Іванчука  братство ОУН-УПА і товариство політв'язнів і репресованих зі святами.

Нагадаємо, під час  карантину БФ «Покуття» не припинив свою роботу. З березня по травень діяльність фонду спрямували на допомогу цілій області у боротьбі з коронавірусом. Зокрема прикарпатські медики отримали від БФ «Покуття» 100000 одиниць захисту (маски, респіратори, захисні костюми, рукавички тощо). Також цілу область забезпечили  розчином для дезінфекції громадських місць.

Через пандемію всі традиційні й заплановані раніше проєкти були переведені в онлайн формат. Це конкурс світлин біля фонтана, а також конкурс малюнків "Великдень очима дітей".

Засновник фонду «Покуття» Андрій Іванчук наголосив, що фонд, як і всі українці, не мають іншого шляху, як повернутись до звичного життя.

Таким чином «Покуття» поетапно втілює  заплановані проєкти: будує фонтан у Городенці, продовжує комп’ютеризацію шкіл тощо.