ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Актуальні вакансії в Коломиї

Коломия – одне з найстаріших міст Прикарпаття,  важливий туристичний центр Івано-Франківської області, що зачаровує гостей пишнотою архітектури, багатою культурною, історичною спадщиною. Воно приваблює тисячі туристів, але при цьому залишається комфортним місцем для його жителів. На це впливають багато факторів, але, мабуть, що найважливіший — це можливість працевлаштування. Варто лише промоніторити сайти для пошуку роботи, зокрема на Jooble є велика кількість вакансій в Коломиї.

 Кого ж шукають  коломийські роботодавці? 

Потрібно зазначити, що найбільш актуальною є сфера обслуговування. Так як кількість магазинів зростає, відповідно, збільшується попит на такі позиції як продавець продовольчих та непродовольчих товарів, продавців-консультантів, касирів торговельного залу. Крім цього, в Коломиї можна побачити як поступово з’являються нові заклади громадського харчування, які шукають кухарів, барменів, кухонних робітників, барист та офіціантів. Також після пандемії, люди почали більше замовляти доставок, тому коломийські підприємства потребують водіїв різних категорій. Вкрай важливими та необхідними залишаються вакансії різноробочих і технічного персоналу, серед них робітники з комплексного обслуговування, слюсарі-ремонтники, монтери кабельного виробництва, шліфувальники та інші спеціалісти. Багато пропозицій і від освітньої сфери, активно шукають репетиторів іноземних мов, вихователів, вчителів молодших класів та їх асистентів. Сьогодні підприємці навіть малих бізнесів глибоко усвідомлюють, що вагомою складовою для досягнення успіху є клієнтоорієнтовність, тому на Jooble ви зможете знайти багато вакансій для менеджерів по роботі з клієнтами, офіс-менеджерів, менеджерів з продажу,  операторів call-центра та адміністраторів. 

Все ж таки, пропозицій, щоб знайти роботу з достойною заробітною платнею, достатньо. Пропонуємо вам декілька порад, щоб вам вдалося зробити це швидше:

  1. Визначтесь з галуззю, якій надаєте перевагу;
  2. Підготуйте цільове резюме для кожного відгуку, з врахуванням конкретних вимог;
  3. Постійно проводьте моніторинг сайтів по працевлаштуванню
  4. Звертайтеся до роботодавців напряму, шукайте їх в соціальних мережах і не бійтеся писати їм з хвилюючими вас питаннями. 

Докладіть зусиль, проявіть терпіння — і у вас обов’язково все вдасться!