ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Замість подарунків на день народження американець з Прикарпаття пожертвував гроші безпритульним тваринам

Мирослав Дідик пожертвував 1000 доларів США на потреби благодійної організації “Дім Сірка“. Гроші він зібрав на святкуванні свого дня народження.

Хлопець відмовився від подарунків – натомість попросив друзів направити кошти для допомогти безпритульним тваринам, пише Ogogo!.

Мирослав Дідик або Miro, як його називають друзі, родом із села Білі Ослави, що на Надвірнящині. Чоловік переїхав у Сполучнені Штати у 1994 році разом із батьками, зараз живе у Чикаго. Називає Америку своєю другою Батьківщиною, адже Україна назавжди залишиться першою.

У свої 30 років Miro завжди був прихильником прав тварин.

“Я допомагав і як волонтер, так і фінансово. Коли я почув про “Дім Сірка” (про цей притулок розповів мій друг з Івано-Франківська Юра), я зробив деякі дослідження, та зрозумівши, що це єдиний притулок для тварин (величезне здивування) в регіоні, вирішив, що я хочу допомогти”, – розповідає  Miro.

“Вирішив все втілити на мій день народження. Традиційно день народження це коли близькі друзі дарують подарунки, ми виходимо до красивого ресторану щоб відсвяткувати, та замість цього я вирішив попросити пожертвувань для притулку  “Дім Сірка“, так і вийшло зібрати цю суму $. Я дійсно сподіваюся, що  це допоможе, і за ці кошти куплять те, що потрібно для собак. Можливо, це перетвориться на традицію “Дня народження” в майбутньому”, – розповів Miro.

Про такий вчинок Miro написала у соцмережі Фейсбук голова ГО “Дім Сірка” Наталя Когут. Під її постом дестяки людей дивувались такому благородному вчинку, та висловлювали свій “респект”.

Надія Горох Павлова написала “Якщо є такі люди,-мусимо вистояти”

Оксана Лукач написала “Це приклад для всіх, інколи заражається думка, чому одна людина віддасть і серце і кошти для бідолашних безпритульних, а інша отрави дасть… Але все таки вірю,що Добро та Любов перемагає Зло. Дякую велике тобі “ЛЮДИНО”.

Читайте також: Коли коломияни стануть толерантнішими до безпритульних тварин?