ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Я щаслива, що можу знаходитися тут": Alyona alyona переїхала зі столиці у Вигоду на Прикарпатті

Українська реперка та одна з представниць України на Євробаченні 2024 alyona alyona поділилась новиною про переїзд зі столиці. Після тривалого перебування в Києві дівчина вирішила змінити місце проживання з особистих причин.

Артистка зізналася, що переїхала у місце, де може насолодитися природою. До того ж вона живе там не сама, а зі своїм коханим. 

У своєму блозі реперка зазначила, що зараз проживає у селищі Вигода, що на Івано-Франківщині. Їй там дуже подобається, бо вона може побути там на самоті та водночас насолодитися природою.

"Я досить довго жила у Києві, але знайшла своє коханнячко на Франківщині. Мене тут ніхто не може дістати з медіа. Ніхто не хоче сюди їздити. Я щаслива, що можу знаходитися тут, де багато природи. Я нею надихаюся, проводжу час наодинці", – зізналася зірка.


До того ж артистка впевнена, що в Києві на неї чекає купа виснажливої роботи, яка тільки забирає час, тому дівчина поки не хоче повертатися до столиці.

"Я для себе відкрила Франківщину як край. Мені подобається їхня українська мова, діалект, який тут є, й люди. До Києва повертатися не хочу, бо там дуже багато роботи, яка тільки забирає час і не наповнює тебе", – додала alyona alyona.

Джерело: Бліц info