ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї засідав оргкомітет Різдвяного фестивалю "Гвіздецьким краєм коляда лунає"

9 грудня  у Коломийській єпархії під головуванням Преосвященного єпископа Коломийського і Косівського Юліана відбулось засідання організаційного комітету щодо проведення щорічного регіонального Різдвяного фестивалю «Гвіздецьким краєм коляда лунає».

В роботі оргкомітету взяли участь духовенство, представники релігійних громад, працівники культури, освіти й місцевого самоврядування та керівники церковних хорів, повідомляє пресслужба єпархії.

Після спільної молитви Преосвященний Владика Юліан розпочав роботу зібрання, нагадавши присутнім історію заснування Фестивалю та наголосивши на важливості й необхідності подібних заходів.

Під час засідання Його Преосвященство висловив ряд цінних побажань щодо формату проведення Фестивалю, сценарію, емблеми та інформаційної підтримки святкового заходу.

За результатами наради було визначено та затверджено дату і місце проведення Різдвяного фестивалю, а саме 12 січня 2020 року в актовому залі села Підгайчики по вул. Заводській, 1.

Також між учасниками оргкомітету було скоординовано дії та розподілено обов’язки щодо належної підготовки  Фестивалю.

На завершення зборів владика Юліан побажав присутнім плідної праці, успіхів у реалізації запланованого та подав своє архіпастирське благословення.