ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Володимир Гройсман привітав українців із Днем військ зв’язку

Прем’єр-міністр привітав громадян із Днем військ зв’язку України.

Привітання Володимира Гройсмана опубліковане на Урядовому порталі.

Шановні друзі!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю Вас із Днем військ зв’язку України!

Сьогодні війська зв’язку Збройних Сил відповідально та професійно забезпечують зв’язок та управління в усіх родах військ української армії. Реформа Збройних Сил України покликана забезпечити докорінну модернізацію українського війська відповідно до стандартів НАТО. І війська зв’язку – це високотехнологічний підрозділ Збройних Сил України, який сприяє цьому процесу.

Найкращі армії світу – професійні, ефективні, добре оснащені формування, що вирізняються високотехнологічним зв’язком та автоматизованим управлінням усіх підрозділів, а також надійною системою захисту від кіберзагроз. Саме тому впровадження передових технологій і методів військової комунікації в Збройних Силах для нашої держави є пріоритетом. Це головне завдання, яке стоїть перед військами зв’язку і від реалізації якого залежить підвищення обороноздатності держави.

Висловлюю щиру подяку всім військовослужбовцям і цивільним працівникам військ зв’язку за гідне виконання професійного обов’язку. Бажаю Вам міцного здоров’я і добробуту!

З повагою

Прем’єр-міністр України                                     Володимир  ГРОЙСМАН 

Читайте також: "Чи повинен Андрій Іванчук робити дорогу на Космач"? На сайті "Дзеркала" стартувало нове опитування