ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Віртуальний інструктор: революція в підготовці водіїв з Green Way

Шукаєте найкращі та найсучасніші способи підготовки до складання іспиту на водійське посвідчення, щоб заощадити час та при цьому не розтратити бюджет? А як вам віртуальний інструктор, який допоможе з легкістю, у захопливій формі та непомітно для себе, проте максимально ефективно підготуватися до іспиту? Наразі одним із найпопулярніших в Україні сервісів для водіїв став Green Way з особливим інноваційним підходом до навчання. Він пропонує тести за темами, багато корисної та безкоштовної інформації, курсів, унікальні правила дорожнього руху із зануренням у віртуальну реальність, а також безліч можливостей для майбутніх й досвідчених водіїв. Дізнаємося в деталях у чому полягає популярність платформи Green Way?

Правила дорожнього руху з візуалізацією

Багатьом здається складним вивчення правил дорожнього руху, але ж вони обов’язкові для кожного, неважливо, пішохід ви, пересуваєтеся на велосипеді, мотоциклі чи авто. На Green Way довідник ПДР містить не тільки весь актуальний матеріал на цей рік, а й роз'яснення експертів, зрозумілі тривимірні ілюстрації та відео. Так, наприклад, пункт 4.18, що розкриває особливість переваги перетину доріг на інвалідних візках, показує одночасно дії пішохода, і водія.

Виходячи з відео можна зрозуміти правильність дій кожного учасника руху. Також багато роликів містять приклади не тільки правильних дій, а й помилкових, це дає повною мірою зрозуміти, що заборонено і дозволено на дорозі.

З такою візуалізацією кожен може не просто вивчити матеріал, щоб скласти іспит для водіїв, а й уявити всю ситуацію на шляху, продумати свої дії, аби на практиці швидко й правильно реагувати.

Велика кількість інформації

Збірник із правилами ПДР, звісно, дає багато чого, але не все, адже в житті та на іспитах важливі також знання будови автомобіля, основ його водіння, надання першої допомоги. Кожен матеріал на сайті максимально продуманий, щоб його можна було з легкістю вивчити та застосовувати на практиці, а тому супроводжується ілюстраціями, поясненнями, влучними коментарями. Також водіїв зацікавить інформація юридичного характеру, таблиця поточних штрафних санкцій й загальні відомості.

Комплексне навчання теорії

Сервіс Green Way не орієнтований тільки на самостійне вивчення і не залишає користувача наодинці з безліччю питань. До вашої уваги пропонується велика кількість курсів, які повною мірою розкривають окремі теми, поняття, спрямовані на повне вивчення ПДР. Кожен курс розміщений експертом, який має власний рейтинг й досвід, навчання супроводжується поясненнями, обговореннями, ілюстраціями, тестами, що закріплюють матеріал. Їх можна проходити онлайн у зручному для себе темпі, а по закінченню мати не тільки потрібний для водіння багаж знань, а й особистий сертифікат.

Тренувальні тести з ПДР

Буквально можливість, що не має аналогів в Україні – платформа Green Way володіє повною базою тестів за темами, що відповідають тим, які потрібно проходити на іспиті в Сервісних центрах МВС. Аби кожен міг здобути необхідні знання та навичками, тести пропонуються в різних режимах – 20 випадкових запитань, 100 із розповсюдженими помилками, а також можна обрати завдання за темою або ж за власними помилками. Кожен тест максимально наближений до реальності – на користувача очікують такі самі екзаменаційні запитання і таймер, а для поліпшення процесу навчання – коментарі. Однак варто врахувати, що від самого початку у відкритому доступі для всіх користувачів перебуває 30% тестів, інша частина буде доступна одразу після активації акаунта «PRO».

Симулятор іспиту

Хочете дізнатися, як це – складати іспит на «права» і одночасно перевірити наскільки ви до цього готові? Тоді наберіть 1000 балів тренуючись на тестах й отримайте унікальну можливість випробувати себе в умовах іспиту, але без загрози залишитися без водійського посвідчення.

Прості умови для максимальних можливостей

На платформі Green Way розміщено багато інформації та інструментів, що можуть стати в пригоді пішоходам, досвідченим водіям та водіям-початківцям, однак для підготовки до іспитів зі 100% гарантією успішного складання знадобиться більше. З цією метою користувачам пропонується підписка на платний, проте водночас не дорогий акаунт, ціна якого в рази менша за будь-які курси в автошколі. Володарі PRO-підписки можуть вчити ПДР без зайвої реклами, мати розширений призначений для користувача функціонал, записуватися на навчання до викладача і узгоджувати з ним план занять, отримувати більше статей та інформації, брати участь у змаганнях. Крім того, головною особливістю «Про» є доступ до всієї бази тестів, тренування з якою принесуть високий результат на іспиті. Сервіс настільки впевнений у своїх можливостях, що пропонує повернути гроші, якщо учень пройде комплексне навчання, матиме успішність не нижче 8 балів, але навіть після цього не складе іспит.

Контроль над успішністю

Не впевнені, що маєте достатню кількість знань, щоб ризикнути і вирушити на іспит у СЦ МВС? Персональна статистика занять і досягнень, яку кожен має у своєму профілі, допоможе з цим. З неї можна дізнатися, скільки балів накопичили, чи припустилися помилок і який маєте показник успішності, витратили часу на заняття. Це допоможе аналізувати процес навчання, аби зробити його ефективнішим.

Висновок

Не так то й просто новачкові опанувати всіма знаннями та навичками, необхідними для складання іспиту та безпечного водіння. Проте з появою сервісу Green Way, з його революційним підходом подачі матеріалу, довідником ПДР з відео, оригінальними тестами, різноманітними курсами та комфортними умовами для навчання це стало можливим. Тож якщо вам набридло використовувати старі методи підготовки, що не гарантують бажаних результатів, можливо варто спробувати те, що має готове рішення?