ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

В Україні проведуть онлайн-аукціон для підтримки підлітків із синдромом Дауна

В Україні проведуть онлайн-аукціон фотографій на скейтбордах, щоб реалізувати особливий проєкт на підтримку підлітків із синдромом Дауна.

Мета проєкту – створення молодіжної футбольної команди зі спортсменів з синдромом Дауна та покриття її перших тренувань, пише БЖ .

Гра в футбол корисна для дітей з інвалідністю з фізичної точки зору, вона покращує пам’ять і координацію і одночасно допомагає їм соціалізуватися в команді. У перспективі учасники клубу можуть увійти до Національної збірної України та взяти участь у Спеціальних Олімпійських Іграх.

Лотами на аукціоні стали 24 фотографій українських фотографів. Серед них – фотографів з Івано-Франківська Synchrodogs, група Gorsad Kiev, Олексій Кондаков, Льоша Березовський, Олексій Гоц, Віталій Юрасов і Мішка Бочкарьов, які працюють з вуличною, арт і фешн-фотографією. Додати свою ставку на роботи фотографів можна на сторінці don’t Take Fake у Facebook.

Організатори проєкту – DTF Agency і бренд Sprite, які організували першу в Україні фотовиставку на скейтбордах. Спільна виставка DTF Agency і Sprite “Створений освіжати” відбулася в Києві у рамках серії попап-івентів напередодні першої конференції про бренди та креативність DTF Conference, організованої в червні. Кожна фотографія розповідає історію про те, що “важливо проявляти себе справжніми та бути впевненими у своїй унікальності”.

"Цим проєктом ми з нашими партнерами говоримо, що всі люди різні, але багатьом так необхідні підтримка, упевненість, а ще трохи допомоги, щоб повірити у власні сили й пишатися своєю унікальністю”, – відзначають організатори.

Благодійними партнерами акції є МБФ Українська Біржа Благодійності та ВБО “Синдром Дауна”.

 

Нагадаємо: У Франції відкрилася виставка у стилі фешн-фотографія – проект українців знімали у Карпатах. ФОТО