ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Львові відкрито представництво мережі станцій «Час Газу»

Оснащення автомобіля альтернативною паливною системою для використання зрідженого вуглеводневого або природного газу як пального вже давно стало популярною послугою в Україні. Таке переобладнання дозволяє суттєво зменшити витрати на паливо та подовжити термін служби двигуна, враховуючи м'якшу його роботу на газі та відсутність кіптяви та нагару при його згорянні. Знайти хороший автосервіс, у якому правильно підберуть, змонтують та відрегулюють ГБО – запорука довгої та безпроблемної експлуатації авто на газі. Перелік газових автосервісів, які пропонують встановлення ГБО у Львові, поповнився новим сучасним підприємством з відкриттям представництва мережі «Час Газу».

Що являє собою, та які послуги надає мережа «Час Газу»

«Час Газу» – мережа автогазових станцій, що працюють в Україні та Польщі. Вона заснована у 2008 році, та сьогодні вже налічує 9 станцій, оснащених високотехнологічним обладнанням, 5 з яких працюють у різних районах Києва, та по одній – в Ірпені, Борисполі, Львові та Варшаві. Усі станції мережі авторизовані для роботи з обладнанням провідних європейських виробників, а фахівці, що працюють у них, пройшли відповідне навчання та сертифікацію.

Автогазові сервіси мережі «Час Газу» надають широкий спектр послуг, включаючи:

  • встановлення ГБО на карбюраторні та інжекторні автомобілі, оснащені атмосферним або турбованим двигуном, який має розподілене або пряме впорскування палива (з особливостями встановлення газу на двигуни типу GDI, FSI, TFSI, TSI, HPi, CDTI, SkyActiv тощо можна ознайомитись за посиланням https://gaz-time.ua/gbo-na-pryamoy-vprysk). Компанія здійснює монтаж систем автогазу будь-якого покоління найпопулярніших марок: Lovato (Італія), KME (Польща) та власного бренда MRC Systems, розробленого у 2020 році на основі багаторічного досвіду. Обладнання марки MRC Systems випускається у Польщі та Чехії та є одним із найдосконаліших на сьогодні;
  • діагностику, налаштування, технічне обслуговування та ремонт ГБО більшості провідних виробників: MRC Systems, Lovato, KME, Stag, Landi Renzo, Green Gas, Digitronic, Zavoli, Tamona, AEB, Prins та інших;
  • сертифікацію ГБО – при кожному автосервісі мережі «Час Газу», що працюють в Україні, є акредитований сервісний центр, який проводить тестові випробування та оцінку газових систем будь-яких виробників та установників, з видачею сертифіката відповідності технічним умовам, нормативам та вимогам безпеки. У разі встановлення ГБО в автосервісі «Час Газу», можна замовити проведення сертифікації в день монтажу.

Представництво мережі газових станцій «Час Газу» у Львові знаходиться за адресою: вул. Сяйво, 2/4.

Переваги встановлення ГБО у Львові в автосервісі «Час Газу»

Для встановлення, обслуговування та ремонту ГБО у Львові варто звернутися на станцію «Час Газу» з огляду на безліч її переваг:

  • більш ніж 15-річний досвід роботи на ринку автогазу та вже понад півмільйона задоволених клієнтів;
  • 5 боксів, що оснащені усім необхідним для монтажу, діагностики, регулювання та обслуговування систем автогазу;
  • наявність сертифікованих майстрів високої кваліфікації;
  • використання виключно оригінального обладнання та якісних витратних матеріалів від провідних виробників;
  • індивідуальний відповідальний підхід до підбору обладнання, детальне консультування клієнтів;
  • доступні конкурентні ціни;
  • швидке виконання робіт з наданням гарантії.

Зі станціями мережі співпрацює понад ста бізнес-замовників, включаючи такі відомі компанії, як Bolt, Uklon, MCarsDelivery, Vianor, «Епіцентр» та інші. Тепер і львів'яни, які бажають встановити ГБО чи пройти ТО вже встановленої газової системи, можуть зробити це в автосервісі «Час Газу».