ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Корничі Коломийської громади урочисто відкрили амбулаторію. ФОТО

Сьогодні, 18 червня, напередодні Дня медика за участі народного депутата України Андрія Іванчука, першої заступниці міністра охорони здоров'я Ірини Садов'як, очільника Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука, місцевої влади та духівництва у Корничі Коломийської громади урочисто відкрили амбулаторію.
Як йшлося на відкритті, сучасні амбулаторії дають можливість медикам працювати в комфортних умовах, а пацієнтам отримувати якісні послуги.

Андрій Іванчук, зокрема, привітав медиків з професійним святом і подякував за їхню важку працю під час пандемії. А також наголосив, що комп'ютерний томограф - дуже сучасне обладнання, яке надзвичайно потрібне під час коронавірусу. Народний обранець пообіцяв, що наступного разу разом з Іриною Садовяк відкриватимуть у Коломийській ЦРЛ МРТ.

Зазначимо, останні півтора року пріоритетним завданням благодійного фонду "Покуття", заснованого Андрієм Іванчуком, є допомога Прикарпаттю в боротьбі з пандемією. Вже кілька місяців поспіль фонд  безкоштовно забезпечує медзаклади Прикарпаття рідким киснем. А нещодавно фонд подарував Коломийській ЦРЛ кріогенний газифікатор, який переробляє кисень для лікування хворих на Covid-19.

Крім того, на початку пандемії фонд забезпечив медиків великою партією захисних засобів. Засоби захисту отримали й освітяни Івано-Франківщини.

 Читайте також: За сприяння Андрія Іванчука Уряд виділив понад 10 млн грн на капітальний ремонт вул. Шкрумеляка у Коломиї