ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї чоловік напав на зупинці на 13-річну дівчинку: відібрав телефон і вдарив ногою в живіт. ФОТО

Фігурант на автобусній зупинці підійшов до 13-річної дівчинки, відібрав у неповнолітньої мобільний телефон та наніс удар. Нападника оперативники розшукали та затримали за лічені години. За пограбування, вчинене в умовах воєнного стану, йому загрожує до 10 років позбавлення волі. 

Повідомлення про пограбування до поліцейський надійшло 6 квітня, в обідню пору доби. Заявник вказав, що в Коломиї на зупинці громадського транспорту, невідомий чоловік підійшов до його дитини вихопив мобільний телефон та завдав удар ногою в живіт. Після чого покинув місце злочину.

 

Чоловік дав чіткий опис нападника. Тож, довго переховуватися зловмиснику не довелось, його за лічені години розшукали коломийські поліцейські. Йдеться про 48-річного коломиянина.

Слідчі затримали нападника в процесуальному порядку. Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу за скоєння кримінального правопорушення, передбачено за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Поліція наголошує, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного стану, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Відео пограбування і коментар начальника сектору комунікації ГУНП в області Андрія Яцківа:

Поліція Івано-Франківської області