ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Греції застрягли понад 500 українських туристів

У зв’язку із призупиненням діяльності грецької туристичної компанії Mouzenidis Travel у Греції застрягли понад 500 українських туристів.

Як повідомляє МЗС, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба мобілізував ресурси дипломатичної служби для надання допомоги українським туристам. Посольство в Афінах та консульство України в Салоніках разом з Державним агенством розвитку туризму та українськими туроператорами працюють над вирішенням труднощів із поселенням в готелях та поверненням туристів в Україну. 

Завдяки роботі дипломатів 25-26 червня мають відбутися авіарейси за маршрутами Салоніки-Київ, Салоніки-Львів та Іракліон-Київ, якими в Україну зможуть повернутися понад 500 наших громадян.

"Докладаємо максимальних зусиль, аби жоден український турист в Греції не залишився напризволяще. 

Нагадуємо, що задля уникнення проблемних ситуацій клієнти Mouzenidis Travel перед поїздкою до Греції мають обов‘язково зв‘язатися з готелем для перевірки дійсності придбаного туру. 

Для отримання допомоги в Греції просимо звертатися на цілодобові «гарячі лінії» Посольства України в Афінах: +306932765606, та Консульства України в Салоніках: +306907962985", - йдеться у повідомленні.