ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Городенці відроджується футбол. Андрій Іванчук привіз футболістам "Пробою" нову форму і м’ячі

Міський футбольний клуб "Пробій" після кількарічної паузи відновив свою роботу і вже зараз претендує на третє місце в чемпіонаті області.

"Кілька років команди взагалі не було, але Городенка завжди славилася футболістами. Меценати й ініціативні люди вирішили відновити клуб", – пояснив президент ФК "Пробій" Євген Драганчук.

За його словами, частково потреби клубу покриє місцева влада, та без сприяння спонсорів і благодійників вижити команді буде вкрай складно.

"Нам потрібна не тільки зарплата для футболістів і кошти на підтримання футбольного поля, хочеться, щоб була хороша форма, вдягнути гравців у спортивні костюми, як це робиться у всьому цивілізованому світі. Якщо є благодійники, які можуть допомогти команді, як БФ "Покуття", то ми двома руками "за".

На матч ФК "Пробій" і ФК "Карпати" до Городенки завітав народний депутат Андрій Іванчук. З нагоди успішного відновлення футбольного клубу засновник БФ "Покуття" вручив гравцям м’ячі та сертифікат на отримання футбольної форми.

"Під час розмови з моїм товаришем, почесним громадянином міста Василем Матійчиком я сказав, що везу подарунки футбольному клубу "Пробій". Тоді Василь сказав мені, щоб я глянув і на стан стадіону, подумав, як можна його покращити. Зараз я бачу, що трава потребує заміни", – виступив перед присутніми Андрій Іванчук.

Стадіон зазвичай збирає на своїх трибунах до 3 000 вболівальників. Відтак, аби похід на спортивні змагання був корисним для всіх вікових категорій, народний депутат пообіцяв встановити поблизу стадіону новий спортивний майданчик.

І БФ "Покуття" вже розпочав монтування майданчика.

До теми: Співи, танці і спортивні змагання. У Сопові відзначили День молоді