ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Співи, танці і спортивні змагання. У Сопові відзначили День молоді

Поки дітлахи надворі бавилися на атракціонах та їли солодку вату, в сільському  будинку культури виступили сольні співаки і танцювальні колективи.

На святкування до Сопова приїхала молодь з усієї Печеніжинської ОТГ. На запрошення завітав і народний депутат України Андрій Іванчук, який передав сопівській громаді апаратуру для місцевого клубу.

Розпочалося свято з турнірів. Місцеві змагалися в різних видах спорту: гирьовому, армреслінгу, шахах і шашках. І попри те, що турнір відбувався у рамках Дня молоді, в нелегкій боротьбі в інтелектуальних видах спорту першість вибороли таки старші і досвідченіші гравці.

"Тут ми повинні розуміти, що у змаганнях беруть участь всі охочі, але до фіналу ввійшли все ж пенсіонери. Досвід бере своє", - наголосив начальник Управління молоді і спорту Печеніжинської ОТГ Михайло Бойчук.

У той же час, у змаганнях з силових видів спорту  перемогу здобули все ж юнаки. Микола Кащук, який став переможцем турніру з гирьового спорту, підтвердив приказку, що "в здоровому тілі  - здоровий дух".

"Гиря важила 32 кілограми і я підняв її 16 разів, в той час, як мій найближчий опонент - тільки 8 разів. Просто я кандидат в майстри спорту з важкої атлетики, певно тому перемога далася мені трохи легше".

 "Слухаю, як гарно співають наші краяни на сцені і розумію, що нам є чим пишатися. Цей край, наше Покуття, виховує дуже сильних і талановитих людей. І я насамперед хочу привітати сьогодні  молодь, бо вони – наше майбутнє", -  сказав Андрій Іванчук.