ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Термочашки з логотипом: вибираємо матеріал та технологію друку

В останні роки термокружки користуються високим попитом не тільки під час походів та активного відпочинку на природі, але також у повсякденному житті. Погодьтеся, дуже приємно зігрітися гарячим напоєм по дорозі на роботу або під час кава-брейків у холодну пору року, а також освіжитися влітку.

Такий посуд може бути не тільки практичним, а й естетично привабливим. Для цього існує друк на термочашках, який буде зручно замовити на сайті компанії VIP-Print. Однак перед замовленням варто вибрати зображення, яке хочете нанести, матеріал посуду та спосіб друку.

Термокружки для друку

На сьогоднішній день перенести зображення можна практично на будь-який матеріал. Чашки зі збереженням температури — не виняток. При цьому найчастіше друк зображень замовляють для посуду з таких матеріалів, як:

  • пластик;
  • метал;
  • кераміка;
  • екоматеріали.

Пластикові термочашки мають чималий попит через свою практичність і доступну ціну. Такі вироби також відрізняються легкістю та відмінними характеристиками щодо збереження температури рідини.

Металеві термокухлі — найбільш популярний варіант, який підходить як для міського, так і для похідного використання. Термопосуд із металу славиться своєю міцністю та тривалим терміном служби, що становить не один рік.

Кераміка може запропонувати чимало переваг щодо перенесення зображення. Малюнки на керамічних термочашках виходять чіткі з великою деталізацією. Мінусом такого посуду буде крихкість, тому його краще використовувати в домашніх умовах або офісах.

Також останнім часом спостерігається високий попит на термокружки з екологічних матеріалів. Вони стануть чудовим подарунком для людини, яка турбується про навколишнє середовище, а також ефективним іміджевим ходом для більшості компаній будь-якого напряму діяльності.

Технології друку на термочашках

Існує кілька методів перенесення зображення на такий посуд:

  • деколь;
  • лазерне гравіювання;
  • ультрафіолетовий друк;
  • сублімаційний друк;
  • тамподрук.

Вибір технології залежить від матеріалу, на який збираєтеся переносити зображення, розміру й деталізації малюнка, а також від тиражу. Співробітники VIP-Print порадять оптимальний метод друку, що задовольнить усі ваші вимоги, а також зорієнтують щодо термінів виконання замовлення, оплати та доставки.