ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Суд прийняв чергове рішення про поновлення на посаді директора Коломийської ДЮСШ Василя Хмуляка. ФОТО

Суд прийняв чергове рішення про поновлення на посаді директора Коломийської ДЮСШ Василя Хмуляка. 

Про це у Facebook повідомив В'ячеслав Чорний.

"Більше трьох років боротьби зі сваволею, несправедливістю та брехнею і нарешті локальна перемога на нашій стороні. Але боротьбу не завершено. Хотілося б сподіватись, що деякі "багатошановні" можновладці не шукатимуть приводу, як ставити палки в колеса, а дадуть відновленому на посаді директору, який все життя присвятив спорту, просто спокійно та нормально працювати", - йдеться у дописі.

"Дякуємо в першу чергу всім тим, хто підтримував нашу родину у цій боротьбі, - хто у справі, а хто добрим словом. Не можемо не згадати і всіх тих хто організував цю "травлю" - ми вам також вдячні - ви зробили нас сильнішими і показали своє справжнє обличчя, як нам, так і усім коломиянам. Сподіваюсь, вони врахують це при наступних місцевих виборах і вітер історії змете усіляке сміття від управління цим прекрасним містом. Шановні друзі, ніколи не здаваймося, коли знаємо, що справедливість на нашій стороні!!!"

Нагадаємо, у листопаді 2016 року  заслуженого тренера України з вільної боротьби Василя Хмуляка звільнили з посади директора ДЮСШ №1. 

"Це була спланована боротьба проти мене", - зазначив тоді Василь Хмуляк.

Нагадаємо, все почалося з подачі тодішнього секретаря міськради Любомира Жупанського. Колись, мовляв, між ним та В. Хмуляком був особистий конфлікт, тож тодішній секретар хотів у такий спосіб помститися.

У січні 2017 року коломияни збирали підписи на підтримку Василя Хмуляка.

Не погодився із звільненням і Василь Хмуляк і подав до суду. 

До теми: Цей сценарій був заготовлений вже давно, – депутати про звільнення Василя Хмуляка.