ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Сучасні підходи до використання стероїдів у спорті

У сучасному світі немає атлета, який би не знав про можливість швидко наростити м'язи, надати їм рельєфності за допомогою анаболіків. Слід пам'ятати, що анаболічні стероїди купити можна легко, скориставшись пропозиціями в інтернеті. Проте це не гарантуватиме якості продукту. Тому краще звертатися до аптек та спеціалізованих центрів продажу.

Фахівці відзначають, що одним із найпопулярніших засобів з анаболічним ефектом є тренболон таблетки, зручна форма і висока ефективність якого приваблюють багатьох.

Небезпека самолікування

Анаболічні стероїди – це лікарські засоби. Безконтрольний прийом, неправильне дозування можуть спровокувати порушення в роботі організму. Тому не слід забувати про необхідність радитися з лікарями та контролювати основні показники, щоб уникнути небажаних ризиків.

Застосування стероїдних препаратів у спорті

Стероїдні препарати часто застосовуються у професійному спорті та фітнесі, оскільки вони: сприяють швидкому приросту м’язової маси; роблять тіло більш рельєфним; підвищують показники сили; збільшують витривалість; дозволяють досягти максимального ефекту від тренувань; скорочують час на відновлення після травм.

Імітуючи дію чоловічого статевого гормону тестостерону, синтетичні стероїди прискорюють синтез білків на внутрішньоклітинному рівні, що дозволяє скоротити прийом протеїну,  зменшуючи навантаження на шлунок та кишківник. Анаболічні лікарські засоби сприяють поліпшенню апетиту, підсиленню м'язового тонусу, покращенню самопочуття. Якісно розроблені курси вживання стероїдів дозволяють у короткі терміни побудувати красиву архітектуру тіла, наростити м'язи. 

Сучасний підхід до використання стероїдів включає: комбінування різних видів стероїдів; розробку особисто орієнтованих програм, що враховують стан спортсмена та бажані результати.

Важливо зважати на те, що самолікуванням займатися не слід, щоб не спровокувати порушення діяльності органів та систем, серед яких: зниження функції печінки, нирок, шлунку, сечового міхура; серцево-судинні патології; зміни гормонального балансу; погіршення психоемоційного стану.

Підібрати дозування та порадити правильну схему прийому може лише медичний спеціаліст. 

Тренболон: переваги та ризики

Тренболон (інші назви Орал Трен, Параболан та ін.) протягом багатьох років не втрачає своєї популярності, особливо серед важкоатлетів та бодібілдерів. Переваги  анаболіка такі:

  • вільний продаж;
  • наявність таблетованої форми, що робить його зручним у використанні;
  • сильний анаболічний ефект;
  • прискорення відновлювальних процесів;
  • стимуляція апетиту для кращого забезпечення організму необхідними калоріями;
  • здатність спалювати підшкірний жир для моделювання омріяної фігури;
  • у п’ять разів сильніший за тестостерон, дозволяє набрати до 10 кілограмів мускулатури протягом нетривалого часового проміжку;
  •  посилює стресостійкість через пригнічення кортизолу.

Серед можливих за умови недотримання лікарських рекомендацій щодо тривалості курсів та дозування ризиків варто відзначити такі: підвищення артеріального тиску, небезпеку розвитку інфаркту, інсульту; зменшення продукування власного тестостерону, що може призвести до маскулінізації чи гінекомастії; порушення в роботі травної та вивідних систем.

Нехтування своєчасним зверненням до лікаря в разі  появи небажаних змін може додати неприємностей. Тому варто уважно слідкувати за станом організму.

Особливості прийому та ціна засобу 

Тривалість циклу прийому тренболону має визначатися лікарем з огляду на стан спортсмена. В середньому він охоплює період максимально до шести тижнів. При щоденному застосуванні застосовують ін’єкції по 50 міліграмів Тренболону ацетату. Якщо практикувати введення ліків через день, доза збільшується до 100 мг. Тренболон енантат використовують у кількості 100-300 мг, які допустимо вводити за один чи два рази на тиждень. Можна комбінувати з Вінстролом, Анаваром, Туринаболом.

Протипоказання до застосування: дитячий вік; вагітність та період грудного вигодовування; ниркова та печінкова недостатність.

Не можна поєднувати анаболічні стероїди з алкоголем. При появі небажаних реакцій слід звернутися по медичну допомогу для коригування дози чи повної відміни засобу.

Ціни на Тренболон досить демократичні і залежать від кількості засобу та виробника.