ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Співпраця мешканців та депутата: за підтримки Ігоря Ільчишина відбулася 12-та щорічна толока. ФОТО

Як повідомляли, 12-тий рік поспіль напередодні Великодніх свят мешканці округу Ігоря Ільчишина разом з депутатом  організовують толоку з прибирання та облагородження прилеглої до будинків території.

Ігор Ільчишин проводить щорічну толоку за принципом співпраці з активною громадою. Зі свого боку - надає інвентар для роботи, а активні мешканці наводять лад біля будинків.

Так і цього року традиційно мешканці округу  звернулися до депутата з проханням посприяти з інвентарем для толоки. Раніше відповідно до своїх звернень інвентар вже отримали мешканці будинків №2 та 34 на вул. Лисенка.

А минулого тижня традиційна толока за підтримки Ігоря Ільчишина відбулася на вул. Лисенка 14 і 32 та вул. Палія 26 і 32.

 Нагадаємо, минулої осені Ігоря Ільчишина втретє обрали депутатом Коломийської міської ради. Додамо, що поділ округів в кінці 2020 року змінився. Коломийська територіальна громада тепер поділена на 5 округів і на кожному є 5-7 обранців. Тож кількість будинків на окрузі Ільчишина цьогоріч значно зросла, відповідно зросла й кількість звернень до депутата допомогти з інвентарем для щорічної толоки.

"Розв’язання проблем можливе лише у тісній співпраці депутатів і громади", - переконаний Ігор Ільчишин.

Вашій увазі фоторепортаж з 12-тої щорічної толоки.

На фото нижче - вул. Лисенка, 32.

На фото нижче:  вул. Палія, 32

Було

Стало

Було

Стало

До теми: Співпраця ОСББ і депутата: Ігор Ільчишин забезпечив будматеріалами будинок на вул. Лисенка. ФОТО, ВІДЕО

Співпраця ОСББ і депутата: на вул. Лисенка, 3 встановили дитячу гірку. ФОТОФАКТ

Читайте також: Ігор Ільчишин: "Співпраця депутата і ОСББ – запорука успішного округу".