ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Список найкращих криптовалютних бірж для маржинальної торгівлі

Маржинальна торгівля — це інструмент, який дозволяє торгувати з обмеженим бюджетом. Для цього підходять такі біржі, як ByBit, Binance, WhiteBIT, Bitget, Huobi, Bingx, KuCoin, Coinbase.

Як обрати найкращу криптобіржу для маржинальної торгівлі?
Маржинальна торгівля — ефективний фінансовий інструмент, який дозволяє при обмеженому бюджеті торгувати великою кількістю активів. Вона сприяє збільшенню прибутку за рахунок використання позикових коштів. Це оптимальний інструмент для роботи з криптовалютою, оскільки дозволяє отримувати прибуток на різких змінах котирувань без використання власного інвестиційного фонду.

Переваги маржинальної торгівлі:

  • Дозволяє значно збільшити суму угоди за допомогою кредитного плеча, яке залежить від вартості активів. Якщо вартість інвестицій зросте, зросте і дохід.
  • Підходить для диверсифікації портфеля. Активи можуть використовуватися як застава для оформлення маржинального кредиту.
  • Досвідчені трейдери використовують маржинальний рахунок для запозичення значних сум для інвестування.
  • Трейдери можуть заробляти як на зростаючому, так і на падаючому ринку. Крім того, вільні кошти часто застосовуються для диверсифікації. Кожна біржа, представлена на https://meta.ua/crypto/, пропонує свій розмір кредиту.

Основні критерії вибору біржі:

  • Ліцензія та безпека. Ліцензовані криптобіржі гарантують безпеку як інформації користувачів, так і самих угод. На випадок форс-мажору такі платформи мають резервні кошти.
  • Комісії за маржинальну торгівлю. Чим нижча комісія на біржі, тим вона вигідніша для роботи. Важливо враховувати не лише комісію під час угод, але й збори за виведення грошей чи поповнення депозиту.
  • Доступні торгові пари. Проєкт повинен підтримувати принаймні найпопулярніші криптовалюти, такі як ETH, Біткоїн, SOL, LTC тощо.
  • Рівні кредитного плеча також важливі при виборі. На одних платформах плечі можуть бути 1:25, на інших 1:10.