ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Покуття футбол фест " підходить до завершення: РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ

Як писало Дзеркало, два тижні тому за сприяння благодійного фонду "Покуття" розпочався  футбольний турнір "Покуття футбол фест", в якому взяли участь команди з Коломийщини та Городенківщини, а це: Дебеславці, Матеївці, Печеніжин, Коршів, Котиківка, Стрільче, Рашків, Вербівці.

 Спочатку футболісти приймали суперників удома, а через тиждень –  грали на виїзді.

"Ми граємо у футбол вже багато років. Ми вже старше покоління і граємо, аби показати молодшим, що є альтернатива проведенню часу за комп’ютером. Те, що БФ "Покуття" організував такі змагання –  дуже круто, ми зайвий раз можемо показати себе та подивитися на своїх суперників", – каже капітан команди Дебеславців Юрій Ткачук.

Свою мотивацію для участі в "Покуття футбол фесті" пояснили й на Городенківщині. Крім того, що спортивний дух мотивує до змагання, за словами капітана збірної Котиківки Івана Антошка, важливі й цінні призи, які гарантовані всім учасникам турніру.

"Грають приблизно однакові суперники, всі рівні. Футбольний чемпіонат – вже звичний для нашого району, а такий турнір – щось новеньке і всі беруть участь залюбки, адже цінні призи, які вручатимуть від БФ "Покуття", – це хороший стимул  для наших футболістів. Навіть комплекти футбольної форми, які вручатимуть просто за участь, – це вже дуже приємно".

Нагадаємо, у першому етапі турніру на Коломийщині перемогу здобула команда з Печеніжина, обігравши Дебеславці – 3:0.

 А Коршів виграв у Матеївців – 3:0. На Городенківщині – Котиківка та Стрільче розійшлися з нічиєю – 1:1, як і Рашків та Вербівці.

У матчі-відповіді Дебеславці  з рахунком 0:2 обіграли Печеніжин, а Матеївці–Коршів зіграли унічию – 2:2. На Городенківщині Котиківка з рахунком 2:6 поступилася Стрільчому, а Рашків переграв Вербівці - 2:5.

Нагадаємо, завтра, 4 липня, о 18 год. на стадіоні у Воскресінцях зустрінуться команди Коршева і Печеніжина, а на  стадіоні Серафинців – футболісти Рашкова та Стрільчого.

А 6 - 7 липня на Покуття приїдуть ветерани "Динамо" Києва, де зіграють з командами Коломиї і Городенки.

Так, 6 липня на коломийському стадіоні "Юність" легендарні "динамівці" зіграють з футбольними ветеранами Коломиї.

А наступного дня, 7 липня, на стадіоні "Колос" у Городенці столичні гості зустрінуться з місцевими ветеранами футболу.

Початок матчів о 17 год.

До теми:  Андрій Шевченко відвідав Коломию у рамках "Покуття футбол фесту", організованого благодійним фондои "Покуття" (ініціатор створення - Андрій Іванчук).