ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На в'їзді до Івано-Франківська облаштували скринінгові пости. ФОТО

Як повідомляли раніше, від 2 квітня в Івано-Франківську діє обмеження на заїзд у місто без необхідності. На всіх напрямках встановлено КПП та проводиться температурний скринінг.

Пункти стоять на п’яти напрямках – заїзди з Галича, Калуша, Коломиї, Надвірної та Богородчан.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, це робиться для безпеки та захисту франківців. Адже статистика захворюваності збільшується. Станом на 10:00 2 квітня в Україні зафіксовано 804 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 20 – летальних. У області – 64 випадки і з них 5 летальних. І цифри продовжують рости.

«Ми ще відпрацьовуємо цей день та намагаємося не створювати незручностей. Але просимо без нагальної потреби не приїздити до Івано-Франківська до закінчення карантину. Та з розумінням ставитися до того, що відбувається», – зазначив Руслан Марцінків.

На кожному пості стоять представники патрульної поліції, нацгвардії та медики. Температуру вимірюють безконтактним термометром. КПП стоятимуть щодня з 8:00 ранку до 20:00 вечора до завершення карантину.

Підписуйтесь на нас у Facebook Дзеркало медіа
Тelegram https://t.me/dzerkalomedia та Instagram https://www.instagram.com/dzerkalo.media/, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.