ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті запрацювали “Пункти незламності”. ФОТО

Всього на території області розгорнено 8 мобільних та 126 стаціонарних “Пунктів незламності”, зазначила у відеозверненні голова ОВА Світлана Онищук.
Мобільні “Пункти незламності” розгорнуті рятувальниками та знаходяться в місті Івано-Франківську: на Вічевому майдані та по вулиці Франка, 6. Також у центральних частинах міст Коломиї, Калуша, Надвірної, Яремче, Косова та селищі Верховині рятувальниками розгорнуто по одному мобільному “Пункті незламності”.
“Пункти незламності”- це спеціально облаштовані намети, де можна зігрітися, зарядити телефон, скористатися інтернетом та випити гарячого чаю. Також тут можна буде дізнатись, де працює найближча заправка, банківське відділення, аптека чи магазин.
Спеціально для дітей у цих Пунктах створені ігрові куточки із розвиваючими іграми та розмальовками, щоб малеча могла цікаво провести час і зігрітися.
Також 126 стаціонарних “Пунктів незламності” будуть працювати при обласній та районних адміністраціях, при школах та в будівлях ДСНС, де також є всі базові послуги, як і у мобільних пунктах.
Додатково рятувальниками в оперативний розрахунок введено два мобільні пункти на базі шассі ЗІЛ -131 (кунг), які будуть залучені у разі необхідності.
“Пукти незламності”- це новий проект підтримки людей, це допомога населенню у разі довгострокової відсутності електроенергії.
Адреси “Пунктів незламності” можна дізнатися на сайті – nezlamnist.gov.ua .
Вистоїмо! Бо ми сильні, єдині і ми на своїй землі!