ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На колегії Коломийської РДА колядували і підбивали підсумки року, що минає. ФОТО

27 грудня  у залі засідань Коломийської районної державної адміністрації під керівництвом голови РДА Любомира Глушкова відбулось засідання колегії районної державної адміністрації за участю голови райради Романа Дячука, першого заступника голови РДА Нестора Печенюка, заступника голови Любові Михайлишин, членів колегії, керівників відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, підприємств, організацій, сільських, селищних голів.

Перед початком засідання аматорські колективи Будинку культури с. Отинія та Будинку культури с. Лісний Хлібичин привітали всіх присутніх з Новим роком і Різдвом Христовим та заколядували, повідомляє прес-служба РДА.

Після цього Любомир Глушков та  Роман Дячук вручили державну нагороду, присвоєну Указом Президента України від 7 грудня 2018 року, начальникові відділу культури Коломийської РДА Людмилі Федор.

А також відзнакою "За заслуги перед Коломийщиною" нагородили начальника управління праці та соціального захисту населення Любов Стефанюк, начальника Коломийського ВП ГУНП Остапа Білейчука, директора ДП "Коломийське лісове господарство" Василя Синітовича, отця Івана Остафійчука.

Потім голова райдержадміністрації Любомир Глушков підбив підсумки роботи району у різних сферах життєдіяльності за 2018 рік та подякував всім присутнім за плідну співпрацю.

На порядку денному колегії розглянули питання про виконання Указу Президента України від 03.12.2015 №678/2015 "Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю", яке доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Любов Стефанюк.

За її словами, в управлінні праці та соцзахисту населення  на персоніфікованому обліку пільгових категорій громадян перебувають 3112 осіб з  інвалідністю. У 2018 році три особи з інвалідністю внаслідок війни та одна особа члена сім'ї загиблого придбали житло за рахунок коштів державного бюджету, двом особам виділено кошти та житло буде придбано вже наступного року, а також двом особам з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи, які брали участь у бойових діях на території інших держав, придбано житло за рахунок коштів державного бюджету.

 За результатами колегії прийнято відповідне рішення.

Читайте також: На останній цьогорічній сесії Коломийської міської ради колядували й уточнювали бюджет. ВІДЕО

Економимо ваш час: підписуйтеся на наш канал у Телеграмі – там публікуємо тільки 2-3 найважливіші новини за день!