ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Гуцульщині унікальним грибом веселкою лікують онкохвороби. ФОТО

Українські травознаї стверджують, що немає ефективніших ліків проти раку і будь-яких доброякісних пухлин, ніж сік гриба веселки. У Космачі на Гуцульщині цим грибом лікуються віддавна і називають його здебільшого гриб веселун.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав відомий майстер народної творчості, колишній сільський  голова Космача Дмитро Пожоджук.

У сусідніх з Космачем селах цей гриб має ще назву панна. Його вживають в сирому вигляді, в сухому, у вигляді різних настойок.

Як зазначається у дописі, гриб веселка активно діє на ракові клітини і досить частими є випадки, коли після прийому ракова пухлина починала зменшуватись.

Проте, варто розуміти що тут все залежить від особливостей організму хворого, ступеня поширення недугу, тому давати гарантію що веселка допоможе тій чи іншій людині не можна, адже з різних причин таке лікування не завжди допомагає. 

На жаль, в багатьох випадках, поки що, медицина не може обійтися без хірургічного втручання, бо ні ліки ні імунна система людини не можуть дати собі раду з раковою пухлиною.

Але, як наголошує Дмитро Пожоджук,  після перенесеної операції, опромінення, хіміотерапії, препарати Веселки є дуже допоміжними для запобігання появи метастазів та рецидивів хвороби, виведення з організму радіонуклідів, продуктів розпаду хворих клітин, підвищення імунітету та загального тонусу організму.

Тому щораз більше лікарів радить своїм пацієнтам, хворим на різні види раку чи з іншими злоякісними чи доброякісними пухлинами, приймати гриб веселку.

Веселку дуже добре використовувати для підвищення імунітету, профілактики доброякісних та злоякісних пухлин.

При раку простати, прямої кишки, товстого кишечника крім обов’язкового вживання настоянки веселки можна щодня робити клізми та свічки з гриба веселки. 

Препарати веселки допомагають при хворобах серцево-судинної системи, зокрема гіпертонії, поліпшують формулу крові. 

Тимофій Книшук та Олена Кравчук з Космача стверджували, що дуже помічна веселка при багатьох захворюваннях системи травлення та сечостатевої системи, зокрема нирок.

Всілякі виразки і запалення шлунково-кишкового тракту добре піддаються лікуванню веселкою.

Лікує веселка і хвороби обміну речовин, підвищену та понижену функцію щитовидної залози, різні форми
діабету, всякого роду, затвердіння, папіломи тощо.

Повну розповідь Дмитра Пожоджука про цілющий гриб веселку читайте ТУТ.