ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Чому "прохання" Зеленського до Іванчука знайти гроші на чужий округ – насправді не про дороги?

2 серпня на Прикарпаття приїжджав президент Володимир Зеленський. Метою візиту було представлення нового очільника Івано-Франківської обласної адміністрації Дениса Шмигаля. Втім, обговорюючи цю подію нового "губернатора" майже не згадували. Героями дня стали президент Володимир Зеленський та депутат Андрій Іванчук. Саме розмова цих двох політиків стала топ темою обговорення української політичної спільноти.

Говорячи про поганий стан доріг Прикарпаття, а конкретно про дорогу до села Космач, пан Зеленський раптом звернувся до пана Іванчука з проханням знайти 175 мільйонів гривень для ремонту цієї дороги. Так, саме знайти цю немалу суму приватним порядком і профінансувати ремонтні роботи.

З першого погляду це виглядає дивно і одразу ж виникає запитання а чому, власне Іванчук має шукати гроші на дорогу до Космача. Тут напрошуються дві відповіді або президент елементарно не знає географії та думає, що Космач якимось чином належить до Коломийського району. Або ж знає, що це гуцульське село в районі Косівському, який належить до іншого виборчого округу в якому, між іншим, переміг соратник президента "слуга народу" Володимир Тимофійчук. Знає…але не вірить, що цей член президентської партії може щось зробити для власного округу.

Однак, скоріш за все, питання тут не в знанні географії чи віри в своїх соратників. Це все виглядає як цілеспрямована політична акція з боку президента Зеленського в бік депутата Іванчука. Та для чого він це робить? В першу чергу для політичного тиску. Відомо, що деякі "любі друзі" Зеленського мають зуб на Іванчука. І шляхом такий акцій та незаконних вимог шукати гроші для ремонту дороги на чужому окрузі, ці друзі руками Зеленського просто намагаються впливати на опонентів на яких є старі образи.

Читайте також: ВІДЕО. Іванчук про прохання Зеленського допомогти відремонтувати дорогу на окрузі, де обраний представник "Слуги народу"

Такі смішні ззовні дії нової владної команди, насправді дуже сумні за своєю суттю. Якщо таким шляхом влада піде і надалі, то вже зовсім скоро це дасть результати. І невідомо для кого вони будуть більш негативними чи владі, яка діє такими методами чи народу, який таку владу обрав.

Віктор ФІТЬО