ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

МИХАЙЛО ДЯКІВ: «ДО ВІЙНИ - СПОРТ, ТВОРЧІСТЬ. ПІД ЧАС ВІЙНИ БЕЗ ЖОДНИХ ВАГАНЬ ВСТУП ДО ЛАВ ЗСУ !!!»

Проєкт «Герої Коломиї» створено, щоб вшанувати наших військових, висловити їм велику вдячність за їхню мужність та відданість.

Сьогодні ми розповідаємо історію одного з таких героїв – Михайла Дяківа.

До війни Михайло був успішним спортсменом-легкоатлетом, фіналістом чемпіонату України з потрійних стрибків. Його досягнення не обмежувалися лише спортом. Михайло видав дві збірки віршів, проявляючи себе як творча, але водночас дуже вольова особистість. Під час війни З початком повномасштабного вторгнення, Михайло взяв зброю до рук та став на захист нашої країни.

У соціальних мережах він написав: «До війни - спорт, творчість. Під час війни без жодних вагань вступ до лав ЗСУ !!!» Ці слова відображають його рішучість і готовність захищати Батьківщину, залишивши позаду мирне життя та творчі захоплення.

Підтримка наших захисників

Важливо не лише знати імена героїв, але й підтримувати їх.

У кінці інтерв’ю ми додаємо фото та відео, щоб показати відданість та мужність наших героїв. Також хочемо повідомити про відкритий збір на пікап для наших військових, аби допомогти їм виконувати свої обов’язки на передовій. Закликаємо всіх небайдужих підтримати наших захисників. Ваша допомога може стати важливим внеском у перемогу та збереження життя наших воїнів.

Запрошуємо до перегляду та поширення інтерв‘ю Вас, дорогі читачі!

Зйомки інтерв"ю відбувались в Музеї історії міста Коломиї.