ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

12 вересня відбудеться 68 позачергова сесія міської ради (дистанційне засідання)

12 вересня відбудеться 68 позачергова сесія міської ради (дистанційне засідання).

"Розглянувши спільне депутатське звернення від 11.09.2020 р. про скликання позачергової сесії міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням міського голови від 08.04.2020р. №119-р:

1. Скликати шістдесят восьму (позачергову) сесію Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання 12 вересня 2020 року о 9:00 год. в режимі відеоконференції (дистанційне засідання) з таким основним порядком денним:
1) Про роботу закладів освіти в умовах COVID-19 (червона зона, помаранчева зона) та адаптації їх.
2. Організаційному відділу міської ради (Ольга Пашанюк) та відділу інформаційних технологій міської ради (Сергій Цуцман) забезпечити:
2.1. проведення дистанційного засідання міської ради за допомогою сервісу Zoom;
2.2. онлайн трансляцію дистанційного засідання міської ради та доступ до трансляції дистанційного засідання на офіційному каналі міської ради Kolomyia City – YouTube;
2.3. запис дистанційного засідання.
3. Відділу інформаційної політики міської ради (Наталія Сандецька) оприлюднити оголошення про скликання сесії на офіційному сайті міської ради.
4. Організаційному відділу міської ради (Ольга Пашанюк) повідомити депутатам міської ради, що ініціаторами скликання позачергової сесії не надано проект рішення міської ради з питання «Про роботу закладів освіти в умовах COVID-19 (червона зона, помаранчева зона) та адаптації їх».

Міський голова Ігор СЛЮЗАР", - повідомляють на сторінці Коломийської міської ради.