ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Виборчі курйози українців : одна жінка прикинулася мертвою, а чоловік стягнув штани. ВІДЕО

Під час позачергових виборів до Верховної Ради ЦВК не зафіксувала серйозних порушень, однак на дільницях відбулися різні курйози. Зокрема виборець зняв свої штани, одна жінка з’їла свої бюлетені, а інша прикинулася мертвою.

Про це пише Дзеркало тижня

Так, 94-річна жінка, яка мала голосувати вдома, прийшла львівську на виборчу дільницю за адресою вул. Дністерська, 16. При цьому своє бажання проголосувати саме там, а не вдома, українка виразила у скандальній формі. Вкинути заповнені бюлетені у переносну скриньку мешканка Львова відмовилася. Стаціонарні виборчі скриньки членам виборчої комісії довелося захищати.

При цьому поки до виборчої дільниці їхали діти жінки, яких викликав виборчком, громадянка спала. Після того, як вона прокинулася, скандал тривав ще майже 4 години. А закінчився він після того, як мешканка Львова почала рвати заповнені бюлетені та їсти їх.

На одній із київських дільниць жінка забула паспорт і вдала із себе мертву. Спочатку вона голосно кричала, а тоді впала на підлогу біля столу виборчої комісії. Чи проголосувала жінка невідомо.

На іншій виборчій дільниці у Києві виборець порвав бюлетень і назвав себе “шизиком”. Однак під контролем правоохоронців та членів комісії вкинув бюлетень до скриньки. Виборчком може позначити його як “сторонній предмет” і запакувати окремо.

 

У Миколаєві чоловік під час голосування зняв штани. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство. Що саме сталося правоохоронці не повідомили, однак у коментарях до посту у Facebook користувачі опублікували посилання на новину, в якій названо причину відкриття справи.

У той же час у Коростишеві біля однієї із дільниць затримали трьох 20-річних чоловіків, у яких знайшли пістолет, биту і ніж.

“Підозрілих молодиків в автомобілі ВАЗ біля однієї з ділянок райцентру помітив поліцейський, який охороняв ДВК, і повідомив про це чергового відділу”, — написав у Facebook начальника поліції області В’ячеслав Печененко.