ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Мешканців Коломийської громади закликають посилено дотримуватися карантинних обмежень

У Коломийській територіальній громаді стрімко зростає кількість зафіксованих випадків захворювання на COVID-19. Як зазначив міський голова Богдан Станіславський, за минулий тиждень захворіли 162 мешканці громади. Це на 35% більше, аніж попереднього тижня.
Заповненість ліжкового фонду у лікарнях громади зросла до 89%. Якщо захворюваність буде зростати такими темпами, дуже скоро медична система нашої громади не зможе справлятись з викликами.
Коломийська міська рада закликає всіх посилено дотримуватися епідеміологічних обмежень, затверджених постановою КМУ від 09.12.2020 р. № 1236.
"Додатково просимо мешканців Коломийської громади дотримуватися наступних рекомендацій:
1. Бути свідомими та дотримуватися соціальної дистанції.
3. Використовувати та розповсюджувати інформацію тільки з перевірених джерел.
4. Дбати про гігієну рук, приміщення, а також речей, якими найчастіше користуєтеся (наприклад, мобільного телефону та комп’ютера).
5. Уникати рукостискання та поцілунків при зустрічі з друзями, колегами, знайомими, сусідами тощо.
6. Уникайте масових заходів
7. Звертаємо особливу увагу керівникам підприємств всіх форм власності. Стежте за здоров’ям працівників. Якщо людина має ознаки захворювання, або перебувала в контакті з хворими – постарайтеся організувати для працівника умови для дистанційної роботи, або оформіть лікарняний" - йдеться у дописі.