ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломия щодня відправляє вагони гуманітарної допомоги – Андрій Іванчук. ВІДЕО

Коломия тепер перетворилася на справжній осередок волонтерства. Звідси щодня відправляють гуманітарну допомогу у гарячі точки нашої країни. Особисто возить її до столиці і народний депутат Андрій Іванчук. Каже, цілий вагон спорядження, ліків, засобів догляду та їжі уже в Одесі, звідти усе відправлять до Миколаєва. І вже сьогодні залізничний поштовий вагон вирушить і до Харкова.

«Гуманітарна допомога, яка організована на Коломийщині, на сьогоднішній день це якраз і є те, що ми можемо зробити, щоб пришвидшити перемогу. Хотів би в першу чергу подякувати волонтерам Коломийщини, тому що нам вдалося цілий вагон гуманітарної допомоги доставити до Києва. В понеділок його відправили у Вишгород та Бориспіль. Так само ми передали допомогу нашій Коломийській 10 гірсько-штурмовій бригаді, яка базується у приміській зоні Києва».

У столиці Андрій Іванчук був на засіданні Верховної Ради, де нардепи проголосували за ряд важливих для нашої країни законів.
«Засідання відбувалося традиційно в стінах українського парламенту, що символічно. Верховна Рада працює і дійсно відображає настрої суспільства: єдність і бажання перемогти. Робимо усе, щоб і в економічному, і у військовому питанні здолати ворога і пришвидшити перемогу України над агресором».

За ці дні депутат встиг поспілкуватися і з військовими, які героїчно боронять столицю. Каже, місто захищено надійно, наші хлопці будуть битися до останнього і навіть метр землі не віддадуть ворогу.

«Столиця - це справжня фортеця, настільки хлопці всі налаштовані на захист серця нашої держави. Я думаю, що така сама ситуація і в Чернігові, який перетворився на фортецю, в Харкові, Миколаєві, всіх інших наших містах, які безпосередньо дають відсіч агресору. У наші дні відбувається формування новітньої історії».

 Читайте такожФонд "Покуття" разом із коломийськими благодійниками відправив гуманітарну допомогу для мешканців Київщини