ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Колишнього народного депутата від коломийського виборчого округу облили зеленкою

Колишнього народного депутата від коломийського виборчого округу облили зеленкою.

Про це інформує "Дзеркало медіа" з посиланням на Цензор. нет.

Це сталося у Харкові. В рамках проекту "ХарківПрайд", Олесь Доній мав прочитати лекцію "Толерантність як одна зі складових модерної української національної ідеї". Перед її початком невідомі облили зеленкою автора лекції, екснардепа Олеся Донія. Незабаром на місце прибули близько 20 поліцейських.

Сам Олесь Доній, коментуючи інцидент на своїй сторінці у Facebook, написав: "Уперше в житті мене облили зеленкою. Пошкодили око. Люди, які думають, що вони борються за Україну. А насправді вони знищують Україну зсередини. Не сподобалося слово "толерантність" в українській національній ідеї. Це те, про що я пишу і говорю. Внутрішня агресія допомагає Путіну колоти і колошматити Україну. Хотілося б, щоб око одужало".

Зі свого боку "Правий сектор" на своїй сторінці у Facebook виклав пост такого змісту: "Донію намазали вавку на гей-тусівці. Представники правих організацій: "Правий Сектор Харківщина", "Фрайкор", " Традиція і Порядок" хотіли відвідати "лекцію" представників ЛГБ "Толерантність як національна ідея", яка заанонсована в Літературному музеї Харкова, але їх не пустили організатори, а Ганна Шаригіна почала кричати: "Фашисти, фашисти!", демонструючи неповагу до тих, хто не підтримує їхню точку зору.

Після того на скандальновідомого Олеся Донія, який визвався бути лектором на ЛГБТ- тусовці, вилився флакон зеленки. Мабуть, він хотів тим показати, що він теж легко змінює кольори за гроші грантодавців. Чекаємо на продовження!".