ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У ТРЦ "Прут" в Коломиї відбудеться міжнародний турнір з ММА

20 лютого в коломийському ТРЦ "Прут" (вул. Валова, 48) відбуватиметься міжнародний турнір з ММА серед професіоналів RFP 88.
До Коломиї з'їдуться бійці з різних міст України: Києва, Львова, Рівного, Дубно, Тернополя, Івано-Франківська, Закарпаття, Коломиї та бійці з-за кордону: Ірландії, Азербайджану та Узбекистану, повідомив відомий коломийський  боєць ММА Ігор Грицьків.
"Організатор турніру: Ліга змішаних єдиноборств Real Fight Promotion, в якій ми з братом розпочинали свою бійцівську кар‘єру. Радію, що маю змогу долучитися до організації такої події в своєму місті", - зазначив Грицьків.
Гість турніру - боєць з Ірландії Артем Лобов, одноклубник бійція UFC Конора Макгрегора, який проведе автограф-сесію на офіційному зважуванні 19 лютого.
Квитки на захід з'являться у продажу з 8 лютого.
Нагадаємо, ТРЦ "Прут" розташований у Коломиї на вул. Валовій, 48. Це один з найбільших торгово-розважальних комплексів в області площею 25 000 м кв. Унікальний для Коломиї об’єкт нерухомості стане центром бізнесу, торгівлі та відпочинку. Продуктовим якорем ТРЦ «Прут» стане відома всеукраїнська мережа «Сільпо».
ВІДДІЛ ПРОДАЖУ ТА ОРЕНДИ КОМЕРЦІЙНОЇ НЕРУХОМОСТІ: +380 68 454 57 92