ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Ігор Слюзар та Сергій Коцюр влаштували словесну перепалку у прямому ефірі

Словесний конфлікт відбувся під час програми «Прямий ефір» на каналі НТК, де міський голова відповідав на запитання журналістів та мешканців Коломиї.

Під час телефонного дзвінка коломиянка запитала міського голову щодо встановлення ливневої каналізації на вулиці Івана Мазепи біля «Гомону».

«Три роки тому було виділено кошти депутатом обласної ради на встановлення цієї каналізації. Відсутність якої складає велику незручність для нашого району, так як псується нещодавно встановлена асфальтна дорога. Коли буде зроблена ця дорога і коли чекати на цю обіцянку?» - запитала жінка.

Ігор Слюзар відповів: «Ливневу каналізацію - я такого не обіцяв і обіцяти не буду. Три роки тому, якщо депутат обласної ради виділив гроші, то чому він не зробив. Бо той депутат обласної ради був першим заступником міського голови. Гроші, які виділяються в бюджетний рік, відразу списуються та в бюджет обласний повертаються. Якщо три роки тому ці гроші були виділені, то сьогодні їх нема», - сказав Ігор Слюзар.

Депутат обласної ради та перший заступник міського голови, про якого згадувалося у вищенаведеному діалозі, – це Сергій Коцюр. Він також подзвонив в прямий ефір та відповів міському голові.

«Мені дуже прикро, що міський голова не володіє інформацією про виділення коштів з екологічного фонду на ливневу каналізацію по вулиці Мазепи. Я розумію, що міському голові дуже комфортно говорити самому і вказувати, хто винен в яких ситуаціях. В мене запитання – чи готові ви на такі питання відповідати в прямому ефірі разом зі мною, щоб були якісь контраргументи?» - запитав Сергій Коцюр.

На що отримав таку відповідь від Ігоря Слюзара: «Якщо ливневу каналізацію ви включили в екологічний фонд, ви будете сидіти в тюрмі. Ливнева каналізація не може фінансуватися з екологічного фонду. А з вами мені дискутувати нема про що», - звернувся до Сергія Коцюра Ігор Слюзар.

До вашої уваги запис прямого ефіру.

До теми: Бюджет розвитку Коломиї на 2019 рік не буде виконаний, - Слюзар.

Читайте також: Чиновник Коломийської міської ради написав заяву до поліції на міського голову Ігоря Слюзара.