ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Городенківці вдячні Андрієві Іванчуку за подарований водограй "Перлина Покуття". ВІДЕО

У Городенці водограй "Перлина Покуття" урочисто відкрили вчора, 28 серпня. Він став подарунком громаді від засновника Благодійного фонду "Покуття", народного депутата України Андрія Іванчука. Народний обранець привітав городенківців з Днем міста та реально засвідчив, що дотримується слова.
Як відомо, 5 років тому фонтан «Водограй Любові» отримала від Іванчука Коломия. І коли городенківці попросили Андрія Володимировича влаштувати таку ж локацію у їхньому місті, він дав слово, що фонтан буде. Так і вийшло.
На вчорашньому відкритті "Перлини Покуття", який вже називають найкрасивішим фонтаном Прикарпаття, було море людей: не тільки з Городенки, а й з інших населених пунктів, включаючи Івано-Франківськ.
Додамо, що у сяйві фонтану городенківці ще довго слухали чудові українські пісні у виконанні Роксолани, квартету "Гетьман" та Гуцула-хулігана (Василя Мельниковича). 
Як святкували День міста та відкривали фонтан - дивіться у відео ПІК.
 
Нагадаємо, у Городенці триває реконструкція центральної частини міста та спорудження нової пішохідної зони. Кошти на ці роботи виділили з державного бюджету за сприяння народного депутата України Андрія Іванчука.