ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Фонд "Покуття" привітав братство ОУН-УПА і товариство політв'язнів та репресованих з Покровою та Днем захисника України. ФОТО

Сьогодні, 14 жовтня, Голова благодійного фонду "Покуття" Уляна Мандрусяк  від імені всієї команди фонду та його засновника Андрія Іванчука привітала братство ОУН-УПА та товариство політв'язнів і репресованих з Покровою Пресвятої Богородиці та Днем захисника України.
 
"Ці люди своєю мужністю та вірою захищали Україну тоді, коли ще не було державності. Нині ми знову потребуємо захисту наших героїв.
Низький уклін всім, хто бореться за нашу незалежність", - йдеться на сторінці фонду у Фейсбук.
 
Нагадаємо, напередодні допомогу від БФ "Покуття" отримала військова частина у Коломиї. 

До слова, під час  карантину БФ «Покуття» не припинив свою роботу. З березня по травень діяльність фонду спрямували на допомогу цілій області у боротьбі з коронавірусом. Зокрема прикарпатські медики отримали від БФ «Покуття» 100000 одиниць захисту (маски, респіратори, захисні костюми, рукавички тощо). Також цілу область забезпечили  розчином для дезінфекції громадських місць.

Через пандемію всі традиційні й заплановані раніше проєкти були переведені в онлайн формат. Це конкурс світлин біля фонтана, а також конкурс малюнків "Великдень очима дітей".

Засновник фонду «Покуття» Андрій Іванчук наголосив, що фонд, як і всі українці, не мають іншого шляху, як повернутись до звичного життя.

Таким чином «Покуття» поетапно втілює  заплановані проєкти: будує фонтан у Городенці, продовжує комп’ютеризацію шкіл тощо.